Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z chatem

Dadley

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ultimateclans ma już w sobie zarządzanie chatem, usuń essentials chat i skonfiguruj opcje chat w skrypcie ultimateclans.

1385155007-U1051712.png

Opublikowano

Ultimateclans ma już w sobie zarządzanie chatem, usuń essentials chat i skonfiguruj opcje chat w skrypcie ultimateclans.

Zobacze Dam Edit'a ale po pracy :P

Sproboj ustawic w premmision zwykly prefix bez kolorkow i innych bajerow

To Już Próbowałem i nie działało :)

Opublikowano

Nie wiem nie ogarniam tego mógł by mi ktoś ten skrypt z edytować jakoś Bardzo bym prosił :)

Oczywiście 5/5 i Like :)

Opublikowano

Usun skripty, jezeli zadziala będziemy szukac dziurwy w skriptach.

Tak tutaj jest problem z jednym Skryptem m.in. UltimateClans

Opublikowano

Dobra, inaczej. Daj ponownie listę pluginów, do tego wklej tu config UltimateClans dotyczący czatu + ss z komend "/uctest" i "/uctest display"

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

# Czy wlaczyc UltimateChat:
	ultimatechat.enable: true

# Wyglad wiadomosci
	ultimatechat: &7[&6{TAG}&7]{RANK}{DISPLAY}: {MESSAGE}
	# Przepisz tutaj wyglšd tagu
	ultimatechat-tag: &7[&6{TAG}&7]

Co do Chat'u Próbowałem chyba wszystkiego usuwałem zmieniałem tryby itp.

SS:

Pluginy

kxg4.png

yv6h.png

Jak mój nick Wygląda

yxdp.png

Ps. Jestem nowicjuszem co do skryptów ... Chciał bym żeby było widać Tag Range Gracza z Permissions i Nick np. [AofD][superVip] Nick : Coś takiego :)

Dziękuje za wszelką pomoc :) Oczywiście za pomoc Naj Like 5/5

@Down Może byś se nie nabijał kolego postów :) Bo nie piszesz na temat a czepiasz się szczegółów !

Opublikowano

Ja ....

administracje prosze o danie warnów za dużą ilośc postów bo kolega nie widzi opcji edytuj...

Jeżeli ci pomogłem kliknij : "LUBIĘ TO". Jeżeli uważasz że temat jest rozwiązany kliknij : "Oznacz jako rozwiązany".

Opublikowano

Nie mam pomysłu, na to, dlaczego nie widać tych rang, bo masz wszystko co potrzebne do działania czatu. Usuń pluginy EssentialsChat i Chatji.

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

Nie mam pomysłu, na to, dlaczego nie widać tych rang, bo masz wszystko co potrzebne do działania czatu. Usuń pluginy EssentialsChat i Chatji.

Próbowałem też nie pomaga ;/ Możliwe by było żeby jakiś inny skrypt Blokował ten ?

Opublikowano

W permisi albo w essentials coś zle dałes też miałem taki problem to usunołem permisonsex i essentials i działało dobrze!

No dobra usunełeś permissionsEx i essiential to co nie miałeś rang ani podstawowych komend ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...