Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie o stary komputer na dyskietki

Shahi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hi, mam pytanie, związane z moimi wspomnieniami z dzieciństwa. mianowicie jak byłam mała, tak 5-6 lat czyli ok. 10lat temu, często bywałam u mojego kuzynostwa a tam atrakcje typu psx i komputer który zapadł mi w pamięć najbardziej, zwyky biały w obudowie tower, nie wiem czy był tam jakikolwiek system, wiem, że były na niego proste czarno białe gry na dyskietkach, tych dyskietek była masa, wszystkie były ponumerowane i leżały rozrzucone po całym pokoju, pamiętam jedna z moich ulubionych gier miała nr zaczynający się na 400, i tu pytanie czy ktoś z was się z czymś takim spotkał, czy ma to jakąś określoną nazwę?

who cares?

Opublikowano

z tego co wiem, oni to dostali od rodziny z niemiec wtedy. wszyscy kuzyni od kilku lat siedzą w holandii, spytać nie mam więc jak :D i wątpie, że chcieliby sami numerować ponad 500 dyskietek.

najbardziej mi zależałoby nad poznaniem tytułów tych czarnobiałych gier 2d, bo były genialne

who cares?

Opublikowano

Na forum czarodzieji nie trafiłeś, gier na dyskietkach jest tysiące, nie spytasz się ich nie dowiesz się. Sam miałem ok 1500 i tez ponumerowane i cały spis na jednej.

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...