Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mozna dostac bana

morsiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnosnie grania na kilku kontach. Mianowicie odpalam np sobie 3fb na innym spakowanym metku i nastepnego metka 4 odpalam normalnie na czystym i moje pytanie brzmi czy moge dostac bana na glowne konto jesli gram na czystym, tylko ze w tym samym czasie beda wlaczone fb?? konta oczywiscie sa na innym maila. Mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzi :)

Z gory dziekuje za odp.

Opublikowano

Nie nie dostaniesz ja gralem na modzie i na glownej postaci na raz i dostalem bana tylka na tej na ktorym byl mod

A i teraz po okolo tygodniu zbanuja ci te fish boty przez logi , zaczeli ostro banowac :D

Ale o glowne konto sie nie boj

Opublikowano

Na 4 kontach raz nie gralem, aczkolwiek ja osobiscie wiem ze swojego doswiadczenia ze, jak masz konta na osobnym mailu to bana nie powinienea dostac. Choc ja dostalem na 4 konta ( fb, glowne, shop, buff ) tylko dlatego ze malze przenosilem przez handel(powiazanie kont)

39753123876355101158.jpg
Opublikowano

Jakiś czas temu mój fb został zbanowany, ale tylko na tym jednym koncie się skończyło. Główne nie zostało zbanowane, chociaż małże też przekładałam. Nie wiem, czy przy banowaniu sugerują się adresem ip, tak czy siak, mam zmienne.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Jak nie masz z nimi powiązania (handel czy coś) to mała szansa.

Chyba, że zaczną patrzeć na inne logi (np. zapisy logowań z innego klienta niż oryginalny, mod) to i Twoje konto po IP wyciągną :D

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Mam pytanie odnosnie grania na kilku kontach. Mianowicie odpalam np sobie 3fb na innym spakowanym metku i nastepnego metka 4 odpalam normalnie na czystym i moje pytanie brzmi czy moge dostac bana na glowne konto jesli gram na czystym, tylko ze w tym samym czasie beda wlaczone fb?? konta oczywiscie sa na innym maila. Mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzi :)

Z gory dziekuje za odp.

To bez znaczenia. Konta i tak zostaną zablokowane bo są powiązane ze sobą po IP . Musiałbyś np bocić na zmienionym IP a kiedy byś kończył to wyłączał program do IP i grał normalnie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Gram na diumarze nie probowałem jeszcze fishbota , ale ... musze w koncu sprobować ogólnie mój sposób wygląda tak , że postacią z FishBotem zawsze leciałem na hotspocie bez zadnych powiazan z glowna a polow przerzucalem lub wystawialem gdzies w osobnosci na shopie zaq 1 yang.

Opublikowano

Nie przekładaj eq. Wtedy raczej nie dostaniesz. Jednak jest 50% szans ze na wszystkich kontach wyłapiesz bana na ip ;x

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...