Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asharm.pl [Dedyk] [Medium]

NobekBobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona główna:

asharm.pl

Prezentacja%20Asharm2.png

Sygna dla graczy

mf9s.png

6rgc.jpga4b1.jpg

Generator

gpmt2nazwa-Asharm2.png
gpmt2-Procesor.png
IntelCore i7
gpmt2-Pamiec%20Ram.png
16 GB
gpmt2-Lacze.png
10gb/s
gpmt2-Strona%20Glowna.png
asharm.pl
gpmt2-Rejestracja.png
asharm.pl
gpmt2-Item%20Shop.png
asharm.pl
gpmt2-Client.png
na stronie
gpmt2-Latka.png
na stronie
gpmt2-Skan%20Latki.png
na stronie
gpmt2-Na%20Start.png
7p2m.jpg
gpmt2-Handlarze.png
xcgcym.jpg
gpmt2-Bony.png
xcgcym.jpg
gpmt2-Ulepszacze.png
xcgcym.jpg
gpmt2-Exp.png
x 500%
gpmt2-Drop.png
x 500%
gpmt2-Yang.png
x 500%
gpmt2-Administracja.png
[HA]Hejter
[GA]Mufi
gpmt2-Od%20autora.png
Zapraszam

Zapraszam clijent na stronie!

Opublikowano

Serwer może być fajny, ale ta prezka odpycha. Zrób normalne linki... a zapomniałem... ta prezka to jeden wielki .jpg. Nawet nie widać "nowe itemki".

Chyba postawiony po ISa...

A co do filmiku... linki podaje w dołnlandzie ;)

Opublikowano

Zwykły hard, jesli nie bedzie popularny to nikt tu nie zagra, bo hardy zdycha bez dużej ilości graczy z którymi można handlować, zaryzykowałbym i zagałbym ale nie wiem cyz ktoś wogóle bedzie grał. A co z nowymi mapami? Nie ma ich? Bo jakos w prezce nie ma nic o nich. I jak z tymi petami, np sila u peta daje sile nam czy jak? W takim razie mozna zrobic buffa 100%, wystarczy wymaxowac mu inte na pecie.

Opublikowano

Serwer może być fajny, ale ta prezka odpycha. Zrób normalne linki... a zapomniałem... ta prezka to jeden wielki .jpg. Nawet nie widać "nowe itemki".

Dlaczego tak sądzisz?

Opublikowano

Nie rozumiem twojej wypowiedzi.

Po pierwsze nie .jpg tylko .png jak już chciałeś zabłysnąć ;) a po drugie mówisz że pod IS po prezentacji ? no proszę Cię xD

1 Kamyk do P ? a nie lepiej zrobić tak by bylo 10 kamyków ale za każdym razem czyta ? takie 100% że wejdzie ? moim zdaniem lepsze by to było.

2. Czy serwer już wystartował?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serwer wcale nie pod is, w pierwszej lepszej zakładce są tylko military,bojowce,wierzchowce 35% na mooby i 50 wartosci na 480h i takie bajery. Wcale nie pod is. Nie. Wcale. Ani troche.

Opublikowano

nic ciekawego, nic nowego, mediuma to wgl nie przypomina, powodzenia.

Opublikowano

Taka trochę uboga ta prezentacja, opisy zwykłą czcionką z białym kolorem tyle że powiększona i jest to chyba Comic Sans MS .. Nie postaraliście się z tym. Trochę kłócą się twoje informacje, bo twierdzicie że nie chcecie zarabiać na serwerze a pierwsze co się praktycznie pojawiło to informacja o koncie Vip, a żeby je mieć trzeba niestety wysłać kilka sms albo zrobić przelew. Także prezka odstrasza lekko mówiąc.

A teraz powiedz mi jakie nowe mapy są ? Bo ja widzę te dwie w 99% serwerów które teraz wychodzą, i obrazek żeby ja tu pokazać jest taki sam jak w innych tematach, czyli tylko ramka zmieniona. Zgaduje, nie ty robiłeś prezke tylko ktoś znajomy na szybko za "piwko".. Albo soczek bo nie wiem ile macie lat. Na serwerze prawdopodobnie nie zagram, gdyż nic mnie na niego nie ciągnie ;)

Aaa.. zapomniałbym, najbardziej uśmiałem się z tych mountów ze "spróchniałej skrzyni" co dropi na BO. Na ile one były ? 3 minuty :D To już wgl wejdźcie w bazę i je usuńcie bo nawet nie wiesz jak to irytuje gracza :) Pozdro

Nie gniewajcie się za słowa krytyki ale takowe też muszą być

Opublikowano

No wbije chętnie, dałoby rade zrobić żeby instr. itp się łączyły?

Nie da rady bo jak by sie lączyły potem by sie czytała wszystkie , czyli jak bys miał 17szt Czarowane Ostrze to by przeczytało wszystkie 17 ;)

Opublikowano

Nie da rady bo jak by sie lączyły potem by sie czytała wszystkie , czyli jak bys miał 17szt Czarowane Ostrze to by przeczytało wszystkie 17 ;)

ale zawsze mozna ustaawic by sie laczyly, a przed przeczytaniem odlaczyc 1 i ta 1 przeczytac...

Sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...