Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derox.pl [Dedyk] [Easy]

Derox.pl

Czy zagrasz na serwerze?  

159 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacja bardzo ładnie wykonana, serwer dość ciekawy, może wbije :)

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby serwer spoko ale to napisanie w prezce innej "serwer na 2 dni" mnie trochę odrzuca od serwa.

Czemu? Bo sami macie Easy który pewnie w 2 dni przy intensywnym graniu by mi się znudził to hejtujecie inne serwery bez podstaw.

Clienta mam bo ten serwer jest drugą odsłoną czyli po resecie.

Pierwsza odsłona mnie nie zaciekawiła zobaczymy tą.

Lubie EASY, ale graczy przyciągnąć nie potraficie, jeszcze ich odepchniecie hejtami na inne serwery.

JI5Zwld.png

Opublikowano

Niby serwer spoko ale to napisanie w prezce innej "serwer na 2 dni" mnie trochę odrzuca od serwa.

Czemu? Bo sami macie Easy który pewnie w 2 dni przy intensywnym graniu by mi się znudził to hejtujecie inne serwery bez podstaw.

Clienta mam bo ten serwer jest drugą odsłoną czyli po resecie.

Pierwsza odsłona mnie nie zaciekawiła zobaczymy tą.

Lubie EASY, ale graczy przyciągnąć nie potraficie, jeszcze ich odepchniecie hejtami na inne serwery.

Ten serwer jak napisalem jest na 2 dni :), ale sorki bo zapomnialem przelogowac na moje prywatne konto, zaraz to usune :P. Jezeli chodzi o serwer to jest dodane wiele nowosci ;]

Opublikowano

Na tym koncie prowadza prezentacje dwie osoby. Zalezy nam, aby jak najszybciej wam pomoc. :]

Aham. :D Mogłbym dać propozycje? Czy moglibyście dać do sklepu (nie do IS) pierścień który zatrzymuje exp? Bo potem się nie da rzeczy wydropić, np. mam teraz 59 lv i mam problem z dropieniem zębów orka. ;/

Zęby nie lecą ale 2 i pół kulki za spot zawsze spoko... ;/

Opublikowano

Aham. :D Mogłbym dać propozycje? Czy moglibyście dać do sklepu (nie do IS) pierścień który zatrzymuje exp? Bo potem się nie da rzeczy wydropić, np. mam teraz 59 lv i mam problem z dropieniem zębów orka. ;/

Zęby nie lecą ale 2 i pół kulki za spot zawsze spoko... ;/

Co do pierscienia to raczej nie dodamy go do NPC, ale pomyslimy o zmianie dropu dla biologa.

Opublikowano

Co do pierscienia to raczej nie dodamy go do NPC, ale pomyslimy o zmianie dropu dla biologa.

Hmmm... Chyba że dodacie zęby, księgi klątw itd. do jakiegoś NPC a kamienie będzie się dropić normalnie. Bo nie mam zamiaru spędzać 2 godziny na wydropieniu ok. 10 zębów.

Opublikowano

Proszę pobrac nowego, ponieważ zostały zmienione ulepszacze na bronie 75lvl

W najbliższych miesiącach można się doczekać nowości, które zostaną wprowadzone na serwer. Będą to nowe pety, nowe ulepszacze i wiele, wiele innych :).

Przypominam o eventach w weekendy, które będą trwać od godziny: 19:00. Życzę udanej zabawy!!

qolJA1e.png

Opublikowano

Uwaga! Dodaliśmy wiele nowych itemów na serwerze np. Nowe zbroje, nowe ulepszacze, ulepszenia z broni 75lvl. W tym miesiącu zostaną dodane nowe biżuterie, pety oraz zwiększymy poziom do 300lvl !

To jeszcze nie koniec zmian na serwerze, ale wszystko w swoim czasie :). Serdecznie zapraszam na serwer.

qolJA1e.png

Opublikowano

Skad pobrac latke na nowa mape nowe eq itp ? bo przez patcher mi nie dziala.

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...