Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Vi, Ez, Lee

HaruTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mnie denerwuje jak mam w teamie eza pod ap... zazwyczaj taki typek ogranicza sie do rzucenia q wp rzeciwnika i uciekania. Oczywiscie mowie tu o poziomie silvera nie wiem jak gdzie indziej. Polecilbym Ci eza ale jesli chcesz grac nim pod ap to lepiej wez lee sina xD

Opublikowano

Ez to adc, ap ssie. Poleciłbym Lee Sina

+ Tank

+ W buildzie często posiada Sightstone przez co może nawet pomóc drużynie wardować mape

+ Potęga mobilności

+ Jedno z lepszych early game

+ Tarcza

+ Wykop

+ Slow

- Wymięka w late game

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Vi jest łatwiejsza w ogarnięciu od ślepego. Ślepym to trzeba umieć trafić z sonica, dobrze uciekać w połączeniu z W i Wardami. Zrobić dobrą akcję ward za przeciwnika, w do niego i wykop z ulta w twoją drużynę. Jeśli myślisz, że to ogarniesz to bierz ślepego. Jeśli nie, to bierz Vi. Vi jest lepszym tankiem w jungli niż lee, a na dodatek nie słabnie w late tak jak ślepy. O ulcie to nie wspominam, jest poprostu super.

Opublikowano

Lee jest strasznie mocną postacią do early,w late ze słabym teamem nie wycarrujesz team'u,możesz być jedynie tankiem z DMG.

Co do Vi to również ma mocny late,ale już bardziej daje radę w late(podrzucenie wroga=przeważnie frag a potem tankujesz team fighta i robisz trochę DMG)

A co do ezreal'a to już bardziej otwarte bramy,jednym skillem możesz uciec wrogom(np. E przez scianę),więc wbijając się ostatni do team fighta zrobisz ogromny DMG i potem masz jeszcze szansę na ucieczkę,więc właśnie jego Ci polecam.

Opublikowano

Ogarniesz lee sina - rozwalasz, jego escape, cc, dmg robi rozwalke na topie, midzie, jungli, nawet widziałem go na suppie. Bardzo dobra postać osobiście polecam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lee Sin - bardzo fajna postac..
+ doskok do sojusznika, warda, lub miniona,
+ wykop,
+ doskok do przeciwnika jezeli trafimy z Q (skillshot)
+ bardzo fajny dmg,
+ 7 skilli,
+ shield
+ slow,

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...