Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza ulubiona kreskówka/bajka z dzieciństwa

MrKubaGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj było tego trochę!

Ed, Ed i Eddy.

Krowa i Kurczak.

Tom i Jerry.

Johnny Brawo.

Laboratorium Dextera.

Chojrak Tchórzliwy Pies.

Galactik Football.

Świat Według Ludwiczka.

Było tego trochę, ale dobry stuff to był. :P

Opublikowano

Kiedyś Jetix był i wszystko co tam było - było zajebist*. ;D

A przed nim Fox Kids.

Tabaluga, Ed, Edd i Eddy, Laboratorium Dextera, Atomówki.

Opublikowano

Król Lew, Generał Daimos, Moto Myszy z Marsa, Księżniczka Sally, Czarodziejka z Księżyca, Wojownicze Żółwie Ninja, Ed, Edd i Eddy xD

Z tymi żółwiami ninja to którą serie masz na myśli? Bo odkąd ja żyje, pamiętam że było kilka różnych serii. Jedna w latach 90tych, inna natomiast gdzieś w latach 2005 - 2006 i jakaś nie dawno wydana z filmem pełnometrażowym i karykatura na Nickleodlon.

Haha Moto myszy z marsa były dobre. :D A Czarodziejka z Księżyca to wstyd się przyznać ale... Pierwsze anime jakie ogólnie oglądałem. :P

Opublikowano

Z tymi żółwiami ninja to którą serie masz na myśli? Bo odkąd ja żyje, pamiętam że było kilka różnych serii. Jedna w latach 90tych, inna natomiast gdzieś w latach 2005 - 2006 i jakaś nie dawno wydana z filmem pełnometrażowym i karykatura na Nickleodlon.

Haha Moto myszy z marsa były dobre. :D A Czarodziejka z Księżyca to wstyd się przyznać ale... Pierwsze anime jakie ogólnie oglądałem. :P

Temat brzmi "bajki z dzieciństwa", więc biorąc pod uwagę, że jestem z 89 rocznika, raczej chodzi mi o tą pierwszą serie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...