Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Sposobu na zarobek (PL)

DawCioS1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , gram sobie na plu mam 51 lvl (okradziony) odbiłem się troche od dna i zarobiłem już z 80 kk ale za 80 kk to kupie 1 itemek, Tak więc znacie jakiś sposób (Bugi) na szybki zarobek ? typu jakieś kyelogery czy inne cwane sposoby typu oddawanie konta na kilka dni potem przywracanie hasła , czy też zakładanie kont na email gameforge no nic jak macie jakieś sposoby to piszcie chętnie zasięgne rady tych lepiej doświadczonych w tym fachu. Piszczcie na PW albo w temacie z góry dzięki!

Jeżeli ten temat jest niezgodny z regulaminem proszę go jak najszybciej usunąć ( chociaż powstają o tej tematyce tuty)

Opublikowano

Keyloggery to scierwo, takich ludzi bym zabil. Jest wiele tutow w dziale ,,tutoriale'' w metinie jednakze ja opisze Ci jak ja zarabiam:

1. Fb w m2 shinshoo, juz 4dzien boce i tylko na 1konto ban, dorobilem sie przez to juz 120kk.

2. Robie duzo konto 30lv, by byly bodzie i zmianki, dodatkowy drop z m2 tez oko cieszy

3. Kupuje fms'y ze slabymi sr i zmieniam je na +25, potem sprzedaje z 40-50kk drozej

4. Dropic w m1 na metkach, latwo sie dorobic ku czy zolci, robisz zbroje na 18lv +9 i masz w kieszonce 25-30kk

5. Dropic drogie ulepszacze typu kk, kzz, zardzewiale, biale wstegi + i bez, zolcie bez +, zeby orkow.

Ja tak zarabiam.

sstwc.jpg

Opublikowano

Dałeś mi sposoby do zarobku które sam stosuje , ale mam pecha zmieniam srednie to wbijają jakieś 12 , otwieram 50 ryb 0 małż , No nic kolega jest na studiach on ogarnia pisanie pliki tego typu pilki , Teraz się zmieniło 2 lata temu w metinie było dużo głupich dzieci i nabierali się , że "Kupie twojego fmsa za 70 kk ale przez handel" ;// Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...