Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8 Grudnia

2013r.

GODZINA 18:00

SERWER NA KTÓRYM NAPEWNO CHCESZ BYĆ!

Serwer na którym nie może cię zabraknąć!

Autorskie pluginy,

Ludzie z pasją!

Administracja Ogar,

NON-PREMIUM!

ZAPRASZAMY !!!

Informacje3.png

Serwer Jest NON-PREMIUM, Są na nim gildie które można założyć za pomocą specjalnych itemków.Za zginięcie BAN na 3 dni!

Możliwa niedługo rekrutacja na Pomocnika!

TS3: mc-hardcore.pl!

strzalka.gifTYP: Hardcore + GILDIE!

strzalka.gifSloty: 100

strzalka.gifIP: mc-hardcore.pl

I Like OzZy,

I Like Cake!

Opublikowano

Wiem ;d Ale następnym razem zrobię lepszą ale prawd. Poprawię to ale jutro ;D

I Like OzZy,

I Like Cake!

Opublikowano

PAMIĘTAJCIE! ŻE DZISIAJ O 18:00 BĘDZIE OTWARCIE SERWERA! DODAŁEM DARMOWE ITEMKI POD CHOINKĄ ;D!

I Like OzZy,

I Like Cake!

Opublikowano

@ref

Czemu nie ma serwera? Otwarcie będzie później :( Pracujemy nad serwer i pluginami tak jak i nad mapą. Bardzo was przepraszam! Będziecie informowani na bieżąco a co do komentarza "Jekorgii" Nawet nie byłeś na serwerze a już krytykujesz ;p. Tak więc niedługo będzie serwer ;) Prawd. 29 listopada.

I Like OzZy,

I Like Cake!

Opublikowano

@ref

Czemu nie ma serwera? Otwarcie będzie później :( Pracujemy nad serwer i pluginami tak jak i nad mapą. Bardzo was przepraszam! Będziecie informowani na bieżąco a co do komentarza "Jekorgii" Nawet nie byłeś na serwerze a już krytykujesz ;p. Tak więc niedługo będzie serwer ;) Prawd. 29 listopada.

Witam,

mam dla ciebie propozycję zrobić ci prezentacji serwera w miarę fajnej, ale potrzebuje spawnu przynajmniej żebym zrobił scr. I wtedy tłem będzie spawn, a informacje będą w grafice :)

Opublikowano

Witam,

mam dla ciebie propozycję zrobić ci prezentacji serwera w miarę fajnej, ale potrzebuje spawnu przynajmniej żebym zrobił scr. I wtedy tłem będzie spawn, a informacje będą w grafice :)

Ok. Ale propozycje proszę pisać na privateMSG

I Like OzZy,

I Like Cake!

Opublikowano

nie działa ....

Musiałem powtórzyć komentarz ;P Następnym razem czytaj komentarze ;d

I Like OzZy,

I Like Cake!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...