Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DLC/Steam

Shadow963852

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zła nazwa tematu, ale myślę że to nie będzie problemem.

Więc tak.. kupiłem DLC, ale żeby go aktywować muszę zalogować się na amerykańskiej (US) stronie DCUO. Problem w tym, że po wpisaniu pasów, wyskakuje mi informacja, że muszę zmienić hasło. Więc je zmieniłem, ale po 3 nieudanych próbach, zablokowali mi konto na 24h. Po odczekaniu tego czasu wciąż jest to samo. Mogę normalnie grać i logować się na europejskiej stronie, ale tam już nie. Istnieje może sposób na wpisaniu kodu z DLC na euro. stronie lub po prostu będąc zalogowanym w grze? Może ktoś miał coś podobnego, że na jednej może się logować, a na drugiej już nie bardzo ;x

Opublikowano

eee a skad kupiles to DLC? nie wiem jak to wyglada od strony technicznej na PC, ale na PS3 nigdzie nie musisz sie rejestrowac - kupiles , robisz reloga i juz masz...

sprawdz po prostu przy tworzeniu postac, czy masz juz moc ktora byla dodana w danym DLC, albo czy masz mozliwosc wejscia na instancje, ktore powinny zostac odblokowane przy tej okazji.

Opublikowano

Kupiłem za pomocą Stema. Kłopot w tym, że na PC trzeba aktywaować kod serial na stronie głównej amerykańskiej lub Soe. Nie mogę się zalogować na żadną z tych stron, tylko na europejską.. nie wiem dlaczego tak się dzieje, wie może ktoś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...