Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Jesli jestes w brazie wejdz tu !

Krisnus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli jestes w brązie chcialem powiedziec ze jestes niedojebany :)

Przez brązów przegralem juz 5 meczy pod rzad :)

Moje staty

1. Fizz 15/3

2. Lee sin 8/2

3. Varus 14/5

4. Gragas 3/1

5. Fizz 7/2

Kazdy z nich przegralem przez

Brąz !

Tristana 1/21

Soraka 0/12

Miss fortune 4/19

i takie tam :) JEBAC BRAZ!

Opublikowano

To Twoja wina, że nie wycarrowałeś. Smutne.

Robilem co sie da.. Uciagalem 3 na raz .. Ale sfeedowana ashe 25/0 ? co ja poradze.. JEBAC BRAZ

Opublikowano

Polecam zaopatrzyc sie w bola, sciagnac zajebiste skrypciory i jedziesz. Jakbys czegos nie wiedzial zawsze mozesz podpytac sie Seleksa

Opublikowano

Jesteś brązem, brązy nie mają prawa do życia, są niedojebani i słabi - powiedział gracz w brązie/srebrze 5

@Wmawiaj sobie, że to wina teamu. Czasami faktycznie, jest to wina teamu, ale tylko jak grasz supportem.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Już dawno było powiedziane:

Nie można wygrać wszystkich gier, ale jeżeli jesteś dobry to i tak wygrasz 3/4 i się wybijesz.

Chcesz mój przykład?

W s1 miałem 776 elo (czyli dno 5 brązu)

w s2 skończyłem na 1266 (tzn top 1266 a skończyłem na 1250 równo).

w s3 skończyłem na platynie (okolice 1850 elo).

Nie team, a Ty nie umiesz grać.

Opublikowano

Wytłumacz mi jedno masz co do brąz dywizji a sam gdzie jesteś że grasz z brązami? Pewnie silver 5 i słabe mmr no nie? To już akurat twoja wina że potrafisz tylko wjeżdżać na sojuszników zamiast im jakoś pomóc i że tak powiem ' skomplementować ' ;)

Opublikowano

J*bać brązy a sam jesteś w nim haha jak byś coś potrafił to byś nie był w brąziku gościu ja na topa idę i spokojnie carruje bo umiem coś i nie flejmie

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

A możesz chociaż podać swoją farmę lub link do lolkinga ze swoim acc ?

Bo pewnie masz 80cs w 20, skila nie mniej niz Ci twoi goście z brązu i płaczesz na noob teamy =)

Opublikowano

hahaha ale jesteś chujowy aż mi się płakać chce ja na wescie w od bronze V 50 lp miałem 15 win strike !

Opublikowano

Jestem w brązie II I JESTEM Z TEGO DUMNY!

Nauczyłem się grać i już wiem jaki błędy popełniam, z B IV wybiłem się ostatnimi czasy do II. Dzięki temu wiem jak grać co na kim maksować,

kupować i nauczyłem się farmić.

Bronze to żadna Elo hell liga. Trafiałem w 70% na ogarnięty team z Bronzu IV-Silvera V. Gra była wyrównana.

To, że ty nie umiesz grać to już twoja wina. Poza tym z tego co widzę robisz instalock mid i pick ordery byle nie być suppem jeśli już ktoś zajmie wszystkie linie.

To jest żałosne. Ja jako normalny gracz uwielbiam grać suppem i się nie sprzeciwiam jak już zajmie ktoś wszystkie linie, nie gram dla wygranej, ale dla funu i przede

wszystkim.... uczę się na BŁĘDACH!

Oraz nie wyzywam wszystkich od debili i idiotów ; )

Poza tym drogie dziecko nie jestem niedojeba..... ; )

Polecam wkuć sobie te zasady lub wizytę u psychologa.

Opublikowano

Jeżeli nie umiesz wyjść z brązu to jest to wyłącznie twoja wina. Boostując konto kolegi wyszedłem z b5 do b1 w 2 dni, dodam iż NIE PRZEGRAŁEM ŻADNEGO MECZU.

Wygrałem 4 gry 4 vs 5.

Sorry, ale tam nie grają ludzie. To są boty i to początkujące. Jak w enemy pójdzie 2 na mida, to uciekając na 50 hp można zrobić doubla ( divery jebane )

brąz to nie dywizja, to stan umysłu.

Enjoy yourself.

Opublikowano

Kilka postów wyżej poprostu jest z kosmosu

Panowie mają granice silvera/golda, a myślą, że brąz to już easy, sam wygrywasz mecze, zapominają, że ludzie mają też umiejętności, a z nafeedowanym przeciwnikiem przez twój team nie masz żadnych szans, a kiedy zdarza wam sie taka sytuacja to poprostu płaczecie na czacie

@up

50 hp i diveują zgarniasz double

wyjdz kolego z takim mysleniem, jestes na hita z tym hp i mowisz o double z niczego

prawda, braz jest strasznie latwy do wyjscia, ale tez nie w sytuacjach gdy masz juz nafeedowanych 2/3 przeciwnikow

pan Battlet

"Nie team, a Ty nie umiesz grać."

myślenie hejtera gimbusa, pozdrawiam. chcesz zagrać normala? zacznę Ci full feedować jak "typowy brąz" a ty mnie wykeruj <3

dla wiadomości gimbów:

wystarczy że jedna ważna postać nie ogarnia kiedy ty grasz na midzie, typu top czy jungla, a gre masz spierdoloną, chyba że enemy gra full feed i trolluje ostro

// podsumowując

nawet jeden z was nie "wycarryowałby" gry grając z typowym brązem duo, bo ci ludzie nie myślą jak grają, a wtedy masz 1 sojusznika mniej, a dla nich to jest sprawny przybytek złota. przykład? miej podkładającego się supporta, płacz że feeduje i gówno zrobisz i nie wycarryujesz, bo jesteś 4v5 a oni mają w dodatku nafeedowaną osobę, a w brązie zdarza się tak w 90% meczy. te posty są wykonane tylko przez hejterów, którzy sami nie zrobiliby nic lepiej, a uważają że od razu zasługują na challenger, typowe myślenie Polaka.

pozdrowienia z platynki.

Opublikowano

Nie liczą się staty, lecz farma i teamwork.

Jak trudny mecz gram to staram się oddawać innym fragi, tak by inni też byli nafeedowani. Wtedy łatwiej wygrać team fight. Bo założmy że tylko ty jesteś nafeedowany, masz te 20/0 i giniesz tf. Wtedy twój team już wgl nie ma szans. Dlatego to jest gra zespołowa i się tego trzyma, bez flame.

Silver V to jest praktycznie to samo co Bronze.
Proszę oto moje dzisiejsze i wczorajsze gry: aktualnie silver IV i pnę się wyżej.

84894618653299956385.jpg

Parę gier mam gdzie jest 50 farmy - byłem na supporcie. Bo oddałem linie by nie było np. duo topa jak to niektórzy potrafią trollować byle by uprzykrzyć innym gre przez to że zajęło im się linie.

Opublikowano

Ale smutne. Ja wyszedłem kumplowi z brąz 3 do srebro 2 w tydzien i problemu z tym nie mialem.

A co do bola to polecam, grajcie, grajcie a potem pierdolną wam permy na konta z zaskoczenia bez zadnego ostrzezenia to bedzie placz krzyk i szczekanie zebów, grajcie sobie grajcie.

Opublikowano

I czemu ma służyć ten temat? chcesz skłonić wszystkich z brązu do samobójstwa? Nic na to nie poradzisz , musisz poprostu grać więcej.That all...

Opublikowano

Ogarnij grę, nawet nie próbuj grać na Bot Of Legends i w pewnym momencie uda Ci się wyjsc - Zakładając że na to zasługujesz. Wielkiej filozofii tu nie ma :).

2nv8jzq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...