Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Wersja językowa gry

Danieldar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Mam pytanie czy można zrobić z lol'em coś takiego , że cała gra jest po polsku ,a tylko te napisy typu Spawn minionów , Penta kill , zabicie wroga itp. po angielsku?

Jeżeli tak proszę o instrukcję jak to zrobić.

Opublikowano

Kiedyś się dało zmieniając rzeczy w fontconfig ale z tego co widzę to już tego nie ma (musieli to zmienić w jakimś patchu).

Ale mniej więcej robiło się to tak:

http://www.mpcforum.pl/topic/632031-tut-polska-wersja-kinowa-oryginalny-glos-polskie-napisy/

pomijając ściąganie wersji angielskiej itp. szukasz "fontconfig_pl_PL.txt" i tam zmieniasz np. "Pięć Trupów" na "Pentakill".

Opublikowano

Dał byś rady powiedzieć mi dokładniej gdzie znajduje się ten plik fontconfig_pl_PL.txt bo tak za bardzo nie mogę znaleść. Like dla Cb. Dzięi

Kiedyś to było:

folder lola/Rads/Projects/lol_game_client_pl_pl/managedfiles/ i dalej do końca folderów. Teraz widzę się znajduję się tam "Sounds" a nie fontconfig jak kiedyś. Dlatego myślę że już nie da się zmieniać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...