Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skórki które jeszcze nie wyszły..

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie skąd ma ten key?

W sensie, w wypadku PBE to jest tak że co tydzień dostaje się IP oraz RP w okreslonej ilosci tak że można tam testować nowe postacie, ustawienia run, wygląd skinów, wardów itp itd.

O to chodziło? :P

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Kur**** mówiłem żebyście nie odpowiadali na te pierwsze pytanie, tylko chodzi mi o to skąd 'streamowcy' na zwyklych serwerach maja te keye.

Ok, a odpowie ktoś w moim wątku w którym chodzi mi o to skąd można zdobyć darmowy skin np. alien ware - ale jak rozdają i kiedy . Dam limit

Opublikowano

Kur**** mówiłem żebyście nie odpowiadali na te pierwsze pytanie, tylko chodzi mi o to skąd 'streamowcy' na zwyklych serwerach maja te keye.

Ok, a odpowie ktoś w moim wątku w którym chodzi mi o to skąd można zdobyć darmowy skin np. alien ware - ale jak rozdają i kiedy . Dam limit

Nie raguj, bo napisałem skąd streamerzy mają kody. Ragem nic nie zdziałasz

Alienware -

http://eu.alienwarearena.com

Tutaj są ogłaszane jakies giveaway'e Alienware. Robią je randomowo więc musisz być czujny (jak coś to musisz mieć tam konto i szybko klikać na kod bo rozchodzą się w sekundach).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...