Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z isrobotem

songo1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem - zrobilem ten folder "bot" idalem tam isrobota, pozniej wlaczylem go i doprowadzielm do sro_client. Włączyłem go na nowo i nacisnąłem na niego na pasku i nic sie nie stalo ;/ pozniej dalem prawym i start game i tez nic sie nie stalo ;/ silka przedchwila reinstalowalem i updeteowalem a wersja mojego bota to v1.91b. Dodam jeszcze że moim antywirusem jest kaspersky ale go wyłączyłem i dalej to samo i też wyłączyłem zapore i ochrone przed wirusami systemu windows. Wersja mojego silkroada to 1.155

Opublikowano

juz tam skierowalem ale nikt nic mi nie odpowiedzial... tutaj wiecej ludzi zaglada niz do podforu isrobot wiec myslale ze ktos moze cos bedzie wiedzial.

Opublikowano

czleniu co to za roznica masz tam kierowac posty do isrobota a nie tu

I znów spam z Twojej strony. Poczekam aż tego się więcej nazbiera i pójdzie warnik wraz z zawieszeniem konta. Acha i post mrocznego go już o tym uświadomił !//Rosire

Opublikowano
Witam, mam problem - zrobilem ten folder "bot" idalem tam isrobota, pozniej wlaczylem go i doprowadzielm do sro_client. Włączyłem go na nowo i nacisnąłem na niego na pasku i nic sie nie stalo ;/ pozniej dalem prawym i start game i tez nic sie nie stalo ;/ silka przedchwila reinstalowalem i updeteowalem a wersja mojego bota to v1.91b. Dodam jeszcze że moim antywirusem jest kaspersky ale go wyłączyłem i dalej to samo i też wyłączyłem zapore i ochrone przed wirusami systemu windows. Wersja mojego silkroada to 1.155

Zdaje mi sie czy chcesz botowac na SAMYM isrobocie? xD bez kredytow (lub bez cracka platnego)? lolz

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Co do platnych crackow... to one roznia sie jakos miedzy soba ? Bo niby nie ktore dzialaja na kilka kompow a inne zas tylko na 1 ze niby po rozdaniu odrazu ban leci... Jak dla mnie to sciema ale szkoda ryzykowac.

Wiec ?

Opublikowano

@songo1919 -sprobuj jeszcze raz zainstalowac bota, niewazne w jakim folderze moze byc nawet na pulpicie (chyba ze uzywasz SoftModa), wylacz calkiem antyVira i musi wystartowac ;P

@nuclear1985 -isroBOT powinien odpalic sie nawet jezeli nie masz kredytow /SM'a

@Michnik -tak softmoda z 'oryginalnej' strony jak kupujesz moze uzywac tylko 5 osob, a inni 'sprzedawcy' najprawdopodobnie tego jakos pilnuja zeby tak bylo bo potem jest N/A (no chyba)

PS. ale masz CH***WEGO avatara xD heheh ;D

athrunkopiayw6.png
... ~5 lat mnie tu nie było... wchodze, pacze, a tu wszystko działa! ^^

Opublikowano

Tak jak napisalem w dziala isrobot :

Całkowicie usun kasperskiego bo samo wyłaczenie nic nie daje... sam mialem taki sam problem

16.04.2010r - 666 postów :-).

• Dodaj nową pozycję...