Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Semanthia.pl

IndecoMT2 Art

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolejny serwer na max miesiac?

Odpowiedź masz wyżej, a jeśli nie widzisz to polecam wizytę u okulisty, Znawco.

Cycu, nie rekrutujcie GM'ów, ew modów na forum..

i teraz pytanie, będzie zmieniony skin na forum ?

Bo ten obecnie mi się nie podoba :/

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Nie polecam ze wzgledu na cyca aka bałobało max postoi tydzien tak samo jak manessa :D brakuje im haj$$$$$u na cukierki, nawet ostatnio cycu sie chwalil ile to on zarobil z mannesy xD .

Opublikowano

Nie polecam ze wzgledu na cyca aka bałobało max postoi tydzien tak samo jak manessa :D brakuje im haj$$$$$u na cukierki, nawet ostatnio cycu sie chwalil ile to on zarobil z mannesy xD .

kochanie manessa była bez żadnego wkładu finansowego :) tu mam 100 % pewność 99% zabezpieczenia anty ddos 100% zabezpieczone przed włamem :) więc to nie może nie wypalić :) jedynie co może być lipa to ilość graczy ale rozesłałem reklamę na 400 tyś numerów GG i już na 10 tyś adresów Email a na e-mail jeszcze mam ho ho ho + dziś 1h temu dopaliłem reklamę na skype i już informacja doszła do 0,8tyś ludzi :)

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

kochanie manessa była bez żadnego wkładu finansowego :) tu mam 100 % pewność 99% zabezpieczenia anty ddos 100% zabezpieczone przed włamem :) więc to nie może nie wypalić :) jedynie co może być lipa to ilość graczy ale rozesłałem reklamę na 400 tyś numerów GG i już na 10 tyś adresów Email a na e-mail jeszcze mam ho ho ho + dziś 1h temu dopaliłem reklamę na skype i już informacja doszła do 0,8tyś ludzi :)

I co z tego? nie kazdy co ma gg/skype gra w meitna xD xD zalatwcie reklame na yt ale nie z 50 subami <beka> i tak nie polecam server to jedno wielkie gunwo dla haj$$$$u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...