Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Strona do minecrafta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam pytanie.

Mianowicie chciałbym zrobić stronę do minecrafta, lecz nie mam pojęcia w czym robić?

Zwykły HTML?

Może wordpress?

A może polecacie coś innego.

Chciałbym, aby była to praca na poziomie HTML'a bo za dużo jeszcze nie potrafię, a się uczę więc możecie mi jakieś linki do poradników czy coś w ten deseń podesłać :D

Pozdrawiam :P

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Skoro dużo nie potrafisz... to WordPress bedzie chyba odpowiednim rozwiązaniem, zależy w jakim kąkretnie celu ta strona ?? serwerowania czy może stronka z modami itp. Jeżeli pod serwerownie zostaje ci chyba jakiś gotowiec :) Takie moje osobiste przemyślenia :)

24190981732848592412.png

"Chcesz wiedzieć, skąd mam te blizny? Mój ojciec był pijakiem i... łajzą. Któregoś dnia odbiło mu bardziej niż zwykle. Mama chwyciła kuchenny nóż, żeby się bronić. Nie spodobało mu się to. Ani trochę... Więc patrzyłem, jak wbijał w nią nóż, śmiejąc się jak zwykle... Odwrócił się do mnie i spytał: „Skąd ta powaga, synu?” Podszedł do mnie z nożem w ręku... „Skąd ta powaga?” Włożył mi nóż w usta. „Przyprawmy tej twarzy trochę uśmiechu”

Opublikowano

Jeśli chcesz tak jak mówisz (menu, grafika, 4 podstrony itp) to tylko HTML + CSS

Poradniki są, materiały są tylko twoje chęci i czas

Opublikowano

Szablon HTML zakodowany pod jakiś prosty cms, z podstawowymi funkcjami (podstrony, artykuły).

Do tego wystarczy podstawa PHP i dodajesz status, ranking i co tam jeszcze chcesz.

897771404427433574016.png

Opublikowano

Kodowania nie potrzebuję od tego mam kolegę, po prostu miałem pytanie jakby najlepiej to wyglądało.

Dziękuję za liczne odpowiedzi i pomoce.

Proszę Moderatora o zamknięcie :)

k4L2ZMS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...