Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] T110E5 vs IS-7 + lighty francuskie.

ProCxGEJMING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Który z tych 2 czołgów bedzie lepszy ?? Słyszałem, ze IS-7 to cięzki med. ( Narazie mam IS prawie IS-3 i T29 ). I jeszcze taka sprawa : Lepiej zarabiać ELC AMX czy tym czołgiem z VII tieru francuskich lekkich. Chodzi mi o to gdzie dostane więcej srebra za dmg pod spotem.

Opublikowano

Nazywają go tak, ponieważ jest szybki jak na ht, ale co do pancerza nie jest porównywalny do mt.

Ma świetny pancerz przedni, gdy schowasz dolną płytę bardzo ciężko przebić, wieża od przodu ma jeden malusieńki weakspot ( jak każdy ruski czołg ), dobra mobilność i świetne działo.

Zapomniałem dodać, że ma magiczny bok wieży, który często odbija. Dobry do sidescrapu i kątowania w jeździe. Słabo opuszcza działem, więc nie powalczymy za wielkimi górami.

E5 też ma dobrą mobilność, jedzie chyba max 37km/h, ale dosyć szybko przyśpiesza. Pancerz przedni łatwy do przebicia, jedynie przy łączeniu płyt jest tam ponad 200 pancerza. Nie nadaje się ani do sidescrapu ani do kątowania. Jak każdy amerykański czołg ma bardzo słabe boki. Wieża jest dobra, tylko ma dosyć wielki właz dowódcy. Działo też dosyć fajne i bardzo dobrze opuszcza wieżą.

Do zarabiania lepiej elc amx, mnie wydaje na naprawę + ma dobre camo bo jest mały. Lorneta + optyka i na malinówce masz ponad 8k po wyświetleniu, jeżeli staniesz na środku w krzakach.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...