Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gwarancja

Konsolowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli kupiłem jakiś przedmiot,cktory jest na gwarancji i po odpakowaniu go w domu okazalo sie ze cos nie dziala i pojde z nim i wymienia mi go na nowy to czy on tez ma gwarancje i jezeli cos sie z nim stanie to ten wymieniony znow na nowy mi wymienia i tak dalej...?

Opublikowano

Gdy ja oddałem po 1,5 roku buty na gwarancje to dostałem nowe buty z gwarancją na kolejne dwa lata, czyli wyszło na to, że mam na 4 lata :D

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Oddajesz tam gdzie kupiłeś , oni wysyłają to do serwisu.

Jeżeli to byłą wada sprzętu z ich winy naprawiają , jeżeli z Twojej nie.

Od razu na nową Ci nie wymienią

Opublikowano

Oddajesz jako towar nie zgodny z umową , gwarncja to inna para kaloszy. Towar który zakupiłeś przez internet i odpakujesz nadal masz prawo zwrócić jesli nie nosi sladów użytkowania i nie zalałeś go sokiem z marchewki, wszak wiadomoo, że klient ma prawo zapoznać się z towarem... Opcja z gwarancja nie jest najlepszą opcją, ja bym oddał na nie zgodnośc towaru z umową

Ps. jak oddasz na gwarancje to poczekasz, wtedy wysyłają do serwisu i to on decyduje czy dać nowy sprzęt czy naprawiać.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Jeśli chodzi o PS4 czy tam nawet Xbox One to ja bym na Twoim miejscu poczekał, to nowy i nie sprawdzony sprzęt i moim zdaniem lepiej trochę poczekać, aż to producenci udoskonalą swoje sprzęty.

Wiadomo, że jakieś wady będą mieć, jeśli nie chcesz się bawić w oddawania na gwarancje etc. to poczekaj chwilę po premierze, na pewno będą recenzje etc.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...