Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaką postać wybrać

CheaTOver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio przyszła mi ochota na zagranie w nostale, z ochotą przyszedł dylemat - jaką postać wybrać? Grałem już wcześniej w nostale i wiem mniej więcej jak wyglądają skille każdej z postaci.. Grałem wojem - chyba 38 lvl, Łucznikiem - coś koło 43 ( byłem ze 2 lvl przed sinem więc zależy na który jest sin.. ) i magiem - koło 30 lvl.. Woj strasznie mi się nudził, a magiem szybko padałem.. Za to łucznik.. Ani nie miał silnych ataków.. ani jakoś dużo hp.. Taki nijaki ;x.. Jedyne co podobało mi się w łuczniku to fakt że może być Wk ;).. Jak pisałem wyżej - grałem w nostale, ale nadał nie potrafię się zdecydować.. Macie jakieś pomysły?.. Nie chodzi tutaj o to jak lubię grać ponieważ i mag i łuk mi się podobał ( woj nie wchodzi w gre.. ). Wiem że jako holy mogę się leczyć, ale za to ataki nie są silne.. Poza tym jakoś do holy trzeba dotrwać, a ciągle padając nie wbije odpowiedniego lvl..

Za każdą sensowną odp. daje like ;)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Łucznik? Niby wbiłem nim największy lvl.. A jakiego peta dla niego? Chciałbym byś podał mi 2 typy petów - ten do złapania i ten do kupienia w cash shop/item shop

Zbieram like ;x

Opublikowano

Łucznik? Niby wbiłem nim największy lvl.. A jakiego peta dla niego? Chciałbym byś podał mi 2 typy petów - ten do złapania i ten do kupienia w cash shop/item shop

Kupno- Centurion/Shogun/Fibi/Normal

Złapany- na większych levelach żaden nie jest na tyle dobry, by pomógł w biciu czy tankowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...