Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MINECRAFT! IPVP.PL! 1.6.4! FRAKCJE,QUYAKE,PVP,UKRTE SKRZYNKI,SKYBLOCK! ZAPRASZAMY!

omfgkliny123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ipvp.pl MOgl bym powiedziec wiele o tym serverze. Zaczynamy. :)

1.Server zostal zalozny przez niejakiego Matyyy, Po czym doszli nowi wlasciciele ktorzy Ukradli Domene. :)

2.Wlasciciel servera nie poddal sie i Zalozyl server o nazwie Corepvp.pl

3. Server aktualnie liczy 250/300 :)

Prawidziwym serverem jest corepvp.pl

A ipvp.pl to kradziona kopia, Do tego kradziona. :)

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Tja same kławstwa, zaczynam:

1)Wspaniała administracja? Nie sądzę gdy grałem na trzeciej edycji Helper bronił swojego brata który zabijał na kill aurze,

2)Miła atmosfera, spokój? Ta sam przekleństwa i wyzwiska na chacie i nie ma kto ogarnąć,

3)0 cheaterów? Co chwila wylatuje jakiś nodus, kill aura i Bóg wie jeszcze co (min. gościu z fapy zabiera 10 serduszek -,-)

4)Dodajmy do tego że jak Właściciel wchodzi to ma na wszystko wyrąbane i guzik sb robi z chiterów.

vy3f.jpg
Opublikowano

@EFCEBE

O ile dobrze wiem to domeny nie da się tak po prostu ukraść. Domena należała do użytkownika o nicku "Chylu" i to On przekazał Nam domene więc my nic nie ukradliśmy. Niestety tak to już jest w tym kraju, że ludzie którzy są nie douczeni lub nie doinformowani starają się krzyczeć jak najgłośniej. Ale cóż taka jest już demokracja i każdy może zabrać głos.

Co do drugiego punktu wypowiedzi brzmi to trochę jakby był jakiś umęczony, pokrzywdzony lub Bóg wie co.

To co się stało to zwykłe zakończenie wspólnych interesów pomiędzy "technikiem" (jak to sam Matyyy miewał siebie nazywać) a właścicielem domeny.

// Notka do moderatora forum. Jeśli jest taka możliwość proszę o usunięcie tych oszczerstw/ reklamy innego serwera.

@Igor110

Zakładam, że jesteś pupilkiem jakże wspaniałej administracji CorePvP albo sam do niej należysz lub po prostu dawno Nas nie odwiedziłeś :). Zapraszamy, a później wróc tutaj i opisz, co widziałeś. Co do sytuacji, którą opisałeś w poście to była taka sytuacja lecz ponad miesiąc temu. Na usprawiedliwienie mogę powiedzieć tylko, że było to spowodowane problemami z hostingiem. I zamieszaniem jakie wprowadził ten problem. Rangi otrzymaly osoby, które nie były odpowiedzialne, co jak widać nadszarpneło opienie o Nas.

Opublikowano

Znam ten serwer dość długo. Grałem na nim ponad 2 miesiące. Ocena moja jest taka, że nie było widać autorskich pluginów (0 spolszczenia) wszystko z neta. Chat wyglądał brzydko, nie estetycznie ale i tak serwer polecam ;]

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Witam,

jakbym tego nie napisał to bym się chyba pociął.

Ilość Slotów: Dużo

Ile według ciebie to dużo, bo według mnie dużo to 600-1000. Według mnie trzeba jasno stawiać sprawę, bo inaczej to nikt nie wbije. Nie byłem na serwerze i nadal nie wiem ile serwer ma slotów, bo według ciebie ma dużo slotów, ale to powiedzenie względne, bo każdy uważa za dużo coś innego. Druga sprawa to dojść słaba prezentacja która nie trzyma się nawet łopaty ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

@EFCEBE

O ile dobrze wiem to domeny nie da się tak po prostu ukraść. Domena należała do użytkownika o nicku "Chylu" i to On przekazał Nam domene więc my nic nie ukradliśmy. Niestety tak to już jest w tym kraju, że ludzie którzy są nie douczeni lub nie doinformowani starają się krzyczeć jak najgłośniej. Ale cóż taka jest już demokracja i każdy może zabrać głos.

Co do drugiego punktu wypowiedzi brzmi to trochę jakby był jakiś umęczony, pokrzywdzony lub Bóg wie co.

To co się stało to zwykłe zakończenie wspólnych interesów pomiędzy "technikiem" (jak to sam Matyyy miewał siebie nazywać) a właścicielem domeny.

// Notka do moderatora forum. Jeśli jest taka możliwość proszę o usunięcie tych oszczerstw/ reklamy innego serwera.

@Igor110

Zakładam, że jesteś pupilkiem jakże wspaniałej administracji CorePvP albo sam do niej należysz lub po prostu dawno Nas nie odwiedziłeś :). Zapraszamy, a później wróc tutaj i opisz, co widziałeś. Co do sytuacji, którą opisałeś w poście to była taka sytuacja lecz ponad miesiąc temu. Na usprawiedliwienie mogę powiedzieć tylko, że było to spowodowane problemami z hostingiem. I zamieszaniem jakie wprowadził ten problem. Rangi otrzymaly osoby, które nie były odpowiedzialne, co jak widać nadszarpneło opienie o Nas.

Tsaa pupilek Core PvP ciekawe jaki ty masz ból dupy z powodu nawet nie twojego serwera -,-
vy3f.jpg
Opublikowano

Serwer nie zbyt estetyczny ale jak wpiszecie na serwie /pl to widać że pluginy z neta :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...