Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] takie tam z wczoraj

cubaza47891374

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przedstawiam wam moje wczorajsze 10 gier rankingowych, myślę że poszło całkiem dobrze

może nie są to jakieś fajne gry no ale sa ok

te gry pozwoliły mi wyjść z S1 do G5

1384698450-U24288.png

pozdrawiam

Opublikowano

Nowy skrypt do Syndry? Pewnie od Reborna SAC

tak na prawdę gratuluje. sam nie umiem wykierować platyny, bo przegrywam przez kicki neta z wybieraniu champów

Opublikowano

Gratulację , szacunek dla ludzi którzy ogarniają syndre (niedoceniane op ścierwo)

ona nie jest trudna do ogarnięcia choc zagrałem nią prawie 100 normali.

dla mnie to nie jest pickowana gdyz wyszla z mety bo nie ma escape a wiadomo nie trafimy stunem to mamy dupe

ale co do syndry to postac jest bardzo mocna z 400 ap mozemy sciagnac takiego renka na całe kombo

Opublikowano

Gratuluję:P

Mi się jeszcze nie zdarzyło wygrać 10 rankedów z rzędu ;d Max chyba 8 i 1 lose + 1 lose normal ;d - taka moja historia.

Ładne staty, chociaż po nich samych ciężko ocenić kogokolwiek, utrzymaj poziom a będzie platyna :D

Opublikowano

Nie ma nic trudnego w wygrywaniu gier w silverze ale i tak gz. Niezła seria.

my rozumiemy ze jestes diamond 1 ale mysle ze Ty też byś się cieszył gdybyś grał na main acc s1 udało Ci się dojść do g5 w 10 gier all win z przyzwoitymi statami... nie każdy gra dlugo gra w silverze nie jest ciezka dla Ciebie powtarzam dla Ciebie, skad wiesz ze dla innych nie? ehh.. gratuluje g5.

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Nie ma nic trudnego w wygrywaniu gier w silverze ale i tak gz. Niezła seria.

No, pewnie jak Ty wychodziłeś z niego to nawet nie byłeś w Silverze bo za dobry byłeś. Pewnie od razu Gold nie?

Bitch Please, jak Diamond może mówić, że z Silvera się łatwo wychodzi. To wyjdź mi tak do Challengera cwaniaku.

Dla niego Silver był obecną dywizją i szacun dla niego, że wyszedł taką serią.

Ja też z S5 do S3 (już promo do S2) wyszedłem serią meczy i też się z tego cieszyłem.

Graty serii, też się muszę nauczyć nią grać xD

Opublikowano

No, pewnie jak Ty wychodziłeś z niego to nawet nie byłeś w Silverze bo za dobry byłeś. Pewnie od razu Gold nie?

Bitch Please, jak Diamond może mówić, że z Silvera się łatwo wychodzi. To wyjdź mi tak do Challengera cwaniaku.

Dla niego Silver był obecną dywizją i szacun dla niego, że wyszedł taką serią.

Ja też z S5 do S3 (już promo do S2) wyszedłem serią meczy i też się z tego cieszyłem.

Graty serii, też się muszę nauczyć nią grać xD

tak to samo napisałem pare postów up. nie lubie jak ktos mowi ze w tej dywizji wyjdzie soraka adc, niech wychodzi ale on jest diamentem a my silverami. glupie myslenie..

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

wow ładna historia sydnrą, też ostatnio nią pogrywam bo wyszeł skrypt "beasty syndra' w sumie dziwny zbieg okolicznosci co nie?

kto tak uwaza lapka w gore!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...