Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gordon 1.2.8

bartew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mozliwe zeby komus chodzil gca1.2.7 bo jest nowa wersja updatowan i gca1.2.7 nie chodzi :D!!!!

2030219368.png

S26 20 +

"Wyjdź z domu może pod twoim blokiem napierdalają się magowie" ; ]

Opublikowano

Znalazłem na stronie Gordonsys takie oświadczenie o gca 1.2.8(tym fałszywym):

Listen up guys/girls,

there's a lot of rumors going around that there is a release of GCA 1.2.8, These are JUST RUMORS we have not released anything and what is going around is a completely different file then what Gordon makes/releases, BEWARE this file is Packed with Spy-ware,(Viruses) DO NOT USE THIS "FAKE" HACK if it does not come from this site it cannot be trusted.

gordon will be releasing His Next hack after nexon fixes all of there "upgrade" issues there servers are not stable right now.

so once again DO NOT GET THE FAKE 1.2.8

and also DO NOT SPAM THE SITE LOOKING FOR 1.2.8

ITS NOT OUT YET YOUR BEING MISLED BY PEOPLE TRYING TO GET YOUR PERSONAL INFORMATION... So if it isnt on this site its not real thank you all for reading and being loyal gordonsys.net members

Opublikowano

Jaki noob może byś przetłumaczone dał ja po translate nie będę biegał ;]

Proszę cię spierdalaj stąd dzieciaku . !

Uzasadnienie - Przeklinam ponieważ Koleś powyżej wyzywa innego użytkownika .

s1ng5f.jpg
Opublikowano

Ok. Specjalnie dla ciebie bartew. Streszczając to gordonsys twierdzi że są to tylko plotki i że oni nie mają nic wspólnego z tym hackiem. Pisze ze to spakowany wirus i że nie radzi tego pobierać. Gordon doda gca 1.2.8 po nexon wszystkich upragach nexona. Nie pobierajcie tego hacka i nie spamujcie pisząc prośby o gca 1.2.8. Jeśli hack gca nie jest na naszej stronie to nie jest on prawdziwy.

Opublikowano

GCA1.2.8 ?? BZDURA :angry: Wszystko co pisze na YT i innych stronach internetowych to FAKE ! GCA będzie za miesiąc. Co do "nowych GCA " to tylko keyloggery i od zaje***** wirów. Nie radze..... !

POMOGŁEM...? Nie żałuj DAJ (+) ;)

Cicho-ciemny.gif

Litwo! Ojczyzno Moja.! Ty jesteś jak zdrowie.. ! Ile Cię trzeba cenić,

Ten tylko się dowie... kto cie stracił !

(...) I już mogłem iść do twych świątyń progu , za wrócone życie podziękować BOGU !

Opublikowano

Wirus, przeskanowałem plik Kaperskim 2010 i wykrył Trojana, który pobiera dodatkowe pliki z internetu które spowalniają nasz łącze temat powinien zostać zamknięty.

Opublikowano

Jaki noob może byś przetłumaczone dał ja po translate nie będę biegał ;]

Kolego ,a może frytki do tego ??

Proszę o zamknięcie bo się spamowisko robi.

Gordona 1.2.8 nie ma i na razie nie będzie.

DO ZAMKNIĘCIA.

(06:45 PM) []-DJ_SPEED_HAK - Mam twoje IP wiec moge z twojm kopem robic wszystko co bede chcial wiec nie prowokuj

(06:43 PM) []-DJ_SPEED_HAK - i nie jestem 15 latkiem jest duzo starzy od ciebie i Lukiego wiec mnie nie wkurw.. bo ci kur... kompa alt+ctrl+dlet czyli po kopie bedziesz mial i mi gowno zrobisz

Mówią ,że ja jestem dzieckiem

xD

POMOGŁEM DAJ +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...