Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2 Multihack V7.0.exe

TurekZTurcji

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gdy pobieram tego hacka wyskakuje mi coś takiego:Plik C:\Documents and Settings\Łukasz\Moje dokumenty\Pobieranie\M2 Multi Hack v7.0.exe.part nie może zostać zapisany, ponieważ nie można odczytać pliku źródłowego.

CO TO ZNACZY????

Opublikowano

Wszyscy którzy tego używają niech to wywalą z kompa i zmienią passy ;] instalka jest czyste ale.... Po uruchomieniu w C:\Users\DaPik\AppData\Local\Temp (na WIN 7) tworzy się plik serwer.exe i jest to MemoryScan.Spy - chyba wiecie co to znaczy ;]

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

UP

co to jest ten memoryscan.Spy ??

aha ten mh ma wira ale wylaczam avasta i go uruchamiam ale przy wlaczaniu kompa jakis wirus sie pojawia i pisze serwer.exe wiecie co zrobic zeby wirs sie nie pojawial oprocz usuwania mh bo niechce bo to jeden z najlepyszch MH jakie widzialem ?

Opublikowano

Mi również trojana wykryło,nie włączam tego <_<już raz takie coś sciągnałem i prawie woj na PL;u 70lv poszedł by się jeba....

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Hack działa ale w nim jest SERWER.EXE KIEDY PRZESKANOWAŁEM NOD32 TO ODRAZU SERWER.EXE KRZYCZY NIE ŚCIĄGAĆ

Nie bądź noob Daj + :)

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...