Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] System pasów

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty też mógłbyś pierdolnąć w ścianę bo wywyższasz się nad innych jaki to nie jesteś zajebisty, a prawdę mówiąc sam gówno potrafisz.

Zrobione.

Opublikowano

nowość która wchodzi mówisz? to zapraszam na pla, żywcem skopiowane tylko pasy inne. ;)

EJEJEJE wypraszam sobie ! To jest "mój" pomysł z tymi pasami, zainspirował mnie EmpireOfMetin oni to jako pierwsi wymyślili, ja tego tylko użyłem na moim serwerze (który stal dosyć krótko) znajdowały się te pasy.

EoM pokazali to na krótko przed tym jak pasy pokazały się na oficjalnej becie gameforga

aFMA3pg.png

Opublikowano

widziałes żeby jakiś priv już miał pasy ? no chyba nie :) teraz zaczynają dopiero wychodzić serwery z taką nowością

Emipre Of Metin.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Pierwszy był ymir potem nie wiem ... Wiem tylko tyle , że zanim to pojawiło się na PL to już było zrobione przez jednych lepiej przez drugich gorzej.

Spójrz na datę dodania diffa przez terenzo

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Zrobione.

To teraz wypierdalaj z tego forum.

Ty też mógłbyś pierdolnąć w ścianę bo wywyższasz się nad innych jaki to nie jesteś zajebisty, a prawdę mówiąc sam gówno potrafisz.

Polać mu.

Opublikowano

Flourine pauo, naucz się odpisywać na gg -.-

I popraw 2 z fizyki :D

Tak w temacie to system wygląda obiecująco. Macie to przetestować!!! Nie chce widzieć na tak zajebistym serwerze bugow

Opublikowano

Tak w temacie to system wygląda obiecująco. Macie to przetestować!!! Nie chce widzieć na tak zajebistym serwerze bugow

Ale akurat w tym się nie da zrobić buga ..

aFMA3pg.png

Opublikowano

No cóż nie wszystko musi zostać wprowadzone na serwer.

Ale akurat w tym się nie da zrobić buga ..

Nie był bym tego taki pewny, może bugować się z pozostałymi slotami ekwipunku.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...