Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KONKURS: dyskusja] Daj się ponieść wyobraźni! ;)

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może być to tekst + dodane elementy LC ?

Dodane elementy LC w sensie? Możesz napisać opowiadanie o złotej rybce w Morzu Czarnym, która odnalazła drogę do Majar, czyli stolicy Dratan. ;-)

Opublikowano

Jak chcę napisać opowiadanie, a dawno nie grałem w LC, to skąd mógłbym wziąć nazwy mobów, krain i ludzików ? :rolleyes:

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@up bez sensu szukanie i wypisywanie czegoś o czym się nie ma pojęcia... aby napisać takie opowiadanie związane z LC trzeba się znać na mapach, mobach, questach.

Opublikowano

@up bez sensu szukanie i wypisywanie czegoś o czym się nie ma pojęcia... aby napisać takie opowiadanie związane z LC trzeba się znać na mapach, mobach, questach.

Nie prawda. :) To nie ma być opowiadanie o LC, ale ma zawierać jedynie elementy z gry. Więc ktoś może nie znać w ogóle Last Chaos, a np. nazwać miejsca z opowiadania nazwami krain. :3 Konkurs jest dla każdego, kto po prostu pomyśli i umiejętnie wykorzysta narzucone reguły. ;)

Opublikowano

W sumie racja :) chociaż to bez sensu skoro nie ma się pojęcia o grze... co wtedy wypisać skoro nie wiadomo co czym jest ? sprawdzać i doczytywać się na google ? ^.^

Iiii czy nie za długo ten konkurs trwa ? aż do 30 heh ? może zmniejsz trochę czas wyników ? :)

Opublikowano

W sumie racja :) chociaż to bez sensu skoro nie ma się pojęcia o grze... co wtedy wypisać skoro nie wiadomo co czym jest ? sprawdzać i doczytywać się na google ? ^.^

Iiii czy nie za długo ten konkurs trwa ? aż do 30 heh ? może zmniejsz trochę czas wyników ? :)

Znaczy wiesz, wydaje mi się, że nie jest niczym trudnym nazwać miasto tak, jak w grze. Lub jakąś miejscówkę tak, jak świątynie czy instancje. :P

Opublikowano

Mogę na przykład pisać o Polsce, a nazywać miejsca miastami z LC :P

Dokładnie tak. ;) O to właśnie chodzi, żeby wpleść elementy z gry do normalnego opowiadania.

Opublikowano

Dokładnie tak. ;) O to właśnie chodzi, żeby wpleść elementy z gry do normalnego opowiadania.

A jest określona jakość elementów zawartych w opowiadaniu co do LC czy można same miasta, instancje ? :P

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A jest określona jakość elementów zawartych w opowiadaniu co do LC czy można same miasta, instancje ? :P

Mogą być same miasta i instancje. ;) Nie ma określonej ilości tychże elementów, ale wiadomo, że musi być widoczne nawiązanie do gry. :)

Opublikowano

PO CO TAKI DZIADOWSKI KONKURS
NIE LEPIEJ ZROBIĆ CZEKAJ LEPSZEGO -,-

Np do Special Force 2

Według mnie najlepsza gra bo nowa i powinien być konkurs z powodu otwarcia działu ...

Opublikowano

Np do Special Force 2

Według mnie najlepsza gra bo nowa i powinien być konkurs z powodu otwarcia działu ...

O konkurs do SP2 proś moderatorów SP2, a nie tutaj.

Opublikowano

Np do Special Force 2

Po co wypisujesz i spamujesz tak bezsensownymi postami, zastanów się 50 razy zanim cokolwiek napiszesz.

ps. Caps'a ci zhakowali ?

Opublikowano

@up

Shakowali ;c

Tak na serio to mam problemy z klawiatura i mam problemy ze wzrokiem i nie wiem dokładnie co piszesa

A tak żeby offu nie było

Możliwe że wezne udział w konkursie

-----

Nie zauwarzyłem posto Lejdy *trudny nick*

Ravgor jest jedynym opiekunem działu i nie chciał bym go wkurwiać bo mnie już nie lubi ;c

Opublikowano

Na prosty rozum, opowiadanie może być o dupie maryni, bohaterem być kret a celem zniszczenie samolotu - zawierające elementy z last chaos ?

Opublikowano

Na prosty rozum, opowiadanie może być o dupie maryni, bohaterem być kret a celem zniszczenie samolotu - zawierające elementy z last chaos ?

Dokładnie tak. ;-) Wolałam Wam coś takiego wymyślić i nie ograniczać tematyki, bo jestem ciekawa Waszych pomysłów. ;-)

Opublikowano

jeszcze chciałabym wiedzieć, czy oceniana jest stylistyka,ortografia itp. czy tylko i wyłącznie fabuła/scenariusz?

Tak, jak napisałam - na pierwszy ogień idzie oczywiście fabuła, sens, pomysł, ale błędy stylistyczne i ortograficzne też będą brane pod uwagę. :)

Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem, to mamy czas do 29.11.2013 23:59 na wysyłanie opowiadań?

Tak. ;-) Chyba, że nikt nie zamknie tematu to zostanie zamknięty 30.11 rano. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...