Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DragoSky][1.6.4]-=SKYBLOCK=-[OtherDrops][MobArena][1vs1][OX]

ToMaSzSPEED

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, serwer strasznie laguje...

''Gdy pisk opon słychać z dala, to ktoś bokiem zapier***a''

Cześć, jestem znany pod pseudo Proceente(Procent).

Macie problem z grafiką bądź z Pluginem/Luncherem do gry minecraft? Pisz do mnie na PW.

Opublikowano

Na serwerze trwa konkurs z okazji zbliżających się świąt !. Konkurs dotyczy Naładniejszego domku swiątecznego. Nagroda to ranga VIP na miesiąc

TNu4YuM.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zmieniliśmy IP na 178.217.186.171:27565

Mamy nowa maszynę dużo lepszą 16 Gb , 3.4 ghz intel core i7-2600,dysk twardy 2x1 TB. Sami widzicie :}

Dodatkowo zwiększam ilość slotów do 150. Możliwośc zwiększenia. Wbijajcie na serwer aby miał do tego powód ;3

TNu4YuM.jpg

Opublikowano

Czemu server mi nie działa?Jest on wgl Premium czy No Premium?Bo wiesz..mam Minecrafta Non Premium 1.7.2, kopiuje ip, wklejam i daje i mi pisze can't connect i nwm czemu...server wyłączony czy jak nwm a chciałbym zagrać :(

Opublikowano

Aaaaa...sorki xD, nie skapłem się bo sb 1.7.2 zrobiłem minecrafta xddd...spk...już wiem w czym problem...myślałem że 1.7.2 xDD...ale server jest 24/7 ta? :O

Thx :) Łap like :D Ale przydałby się też ten server na 1.7.2. Zróbcie może na 1.7.2 i byłoby dobrze bo też bardzo dużo ludzi ma wersję 1.7.2 niż 1.6.4 skoro wiem i mi to wiadome ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...