Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aimbot do MoH 2010

RyXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hey tworzę ten temat ponieważ znalazłem aima+wh do moh 2010

skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/fd2ad77744ed8e85b92b62efb4f8b5112391fd6bab5617e502ced6d88cfc8f41/analysis/

Hack:

http://www.speedyshare.com/48bmf/cMoha-www.unknowncheats.me.rar

Sam go zaczełem używać ponieważ mam dość hackerów trzeba się zemścić :D

Instrukcja:

Uruchamiamy moh 2010

Klikamy alt+tab

Włączamy cmoha.exe

I wchodzimy do gry

Włączamy bota Insertem

Miłej zabawy!!

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

jak go wgrac ?

how to use:

- go to C:\Users\username\Documents\EA Games\Medal of Honor\Multiplayer\, open "settings.ini" and change "DxVersion=Auto" to "DxVersion=9"

- start cmoha.exe (will inject the dll into the game) and play

- Insert toggles the ingame menu, use arrows to select options

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Aim nie dziala :( ale wh spoko : )

NIe dziala plik cmoha.exe dlatego trzeba biblioteke .dll podpiac do medala jakims innym programem np. winject.exe

Pomogłem???

Opublikowano

panowie pierwsze podajcie mi swoje systemy operacyjne drugie jak włączymy moha to w menu klikamy alt+tab i tera uruchamiamy cmoha wracamy do gry szukamy serva i teraz tak wh działa z serverami pb jak juz gramy klikamy insert i tam macie kolor chamsów za kazdym razem trzeba zmienić kolora jak jesteśmy po stronie amerykańskiej to zmieniamy na RED amy aim działał a jak w talibskiej to dajemy green a czułość aima najlepiej na 80 jak nie działa to pisać pomyśle

Aim nie dziala :( ale wh spoko : )

NIe dziala plik cmoha.exe dlatego trzeba biblioteke .dll podpiac do medala jakims innym programem np. winject.exe

Pomogłem???

Cmoha działa tylko on działa na zasadzie wstrzykiwania się on ci sie nie pojawi jako program nawet go nie zobaczysz testowałem go tylko na windows 7 nie wiem jak na xp

Opublikowano

aimtolerance tzn jaką ma mieć czułość aimbot pamiętam że ustawiałem na 80 ale on nie zawsze dobrze działał no ale cóż to chyba jedyny aim który jeszcze działa a aimfov odpuść sobie ustaw tak jak było początkowo bo nie mam w tej chwili moha zainstalowanego

Opublikowano

skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/fd2ad77744ed8e85b92b62efb4f8b5112391fd6bab5617e502ced6d88cfc8f41/analysis/

Hack:

Instrukcja:

Uruchamiamy moh 2010

Klikamy alt+tab

Włączamy cmoha.exe

I wchodzimy do gry

Miłej zabawy!!

Ej aimbot i wallhack mi nie działa = Windows 8 64-Bit

Opublikowano

skan:

Hack:

Instrukcja:

Uruchamiamy moh 2010

Klikamy alt+tab

Włączamy cmoha.exe

I wchodzimy do gry

Miłej zabawy!!

Aimbot i Wallhack mi nie działają = Windows 8 64-Bit Da się cośz tym zrobić ?

Opublikowano

Aimbot i Wallhack mi nie działają = Windows 8 64-Bit Da się cośz tym zrobić ?

chyba nie nie da się win8 jest nowy i jest pod niego mało hacków szczególnie do moha ale wejdz na tą stronę xxx znajdz moh 2010 i może coś się znajdzie dla ciebie ale żeby pobrać musisz założyć tam konto

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie mam problem poniewaz mi nie dziala a kuzyn wczoraj to wgral tak samo jak ja i mu dziala program sie odpala w grze tylko nie wiem dlaczego wszystkich widze na szaro pomocy!!!!!!!

how to use:
- go to C:\Users\username\Documents\EA Games\Medal of Honor\Multiplayer\, open "settings.ini" and change "DxVersion=Auto" to "DxVersion=9"
- start cmoha.exe (will inject the dll into the game) and play
- Insert toggles the ingame menu, use arrows to select options

Moze ty wiesz dlaczego mi to nie dziala i co mam zrobic

Opublikowano

powiem ci tak jeśli twój kuzyn ma win7 64bity i mu działa to może dx zmień na auto.A pamiętasz że tam jest kolor chamsów?Ja mam 32bity i mi śmiga pięknie.Spróbój pobrać jeszcze raz jeśli nadal to samo będzie zaktualizuje link

Opublikowano

JA MAM WINDOWS 7 64 BIT WGRANY ORGINALNY A KUZYN MA WIN 7 32 BIT .. PO DRUGIE MI WSZYSCY BIEGAJA NA SZARO CZY WROG CZY SWOJ PO WL CHAMSA PO ZMIANIE KOLOROW NA GREEN CZY NA RED AIM NI C NIE DZIALA PO DOSTOSOWANIU CZULOSCI NA 80 WIELU MOICH KOBINACJI NIC NIEDZILA A JAK USTAWIE NA AUTO TO SIE NIE WL RAMKA PRUBOWALEM RECZNIE PPRZEZ WILLJECT ALE TO TEZ NIC NIE DALO KUZYN ODPALA Z PLYTY JA MAM NA ORIGIN NIE WIEM CO ROBIC POMOZCIE

powiem ci tak jeśli twój kuzyn ma win7 64bity i mu działa to może dx zmień na auto.A pamiętasz że tam jest kolor chamsów?Ja mam 32bity i mi śmiga pięknie.Spróbój pobrać jeszcze raz jeśli nadal to samo będzie zaktualizuje link

Opublikowano

JA MAM WINDOWS 7 64 BIT WGRANY ORGINALNY A KUZYN MA WIN 7 32 .. PO DRUGIE MI WSZYSCY BIEGAJA NA SZARO CZY WROG CZY SWOJ PO WL CHAMSA PO ZMIANIE KOLOROW NA GREEN CZY NA RED AIM NI C NIE DZIALA PO DOSTOSOWANIU CZULOSCI NA 80 WIELU MOICH KOBINACJI NIC NIEDZILA A JAK USTAWIE NA AUTO TO SIE NIE WL RAMKA PRUBOWALEM RECZNIE PPRZEZ WILLJECT ALE TO TEZ NIC NIE DALO KUZYN ODPALA Z PLYTY JA MAM NA ORIGIN NIE WIEM CO ROBIC POMOZCIE

Po zmianie na auto wogole jak chcialem insertem wl to nie dzialalo . zero reakcji

ja tak to widze

post-1093689-0-07830200-1390723579_thumb.jpg

Opublikowano

Poprostu ten wh nie jest do win 64bity

popatrz na tej stronie powinno coś się znaleźć dla cb ale musisz tam założyć konto inaczej nie pobierzesz cheata

xxx

Opublikowano

Poprostu ten wh nie jest do win 64bity

popatrz na tej stronie powinno coś się znaleźć dla cb ale musisz tam założyć konto inaczej nie pobierzesz cheata

xxx

Dzieki zobacze

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...