Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

detect_hack ciagle ....

Kosiarz1324

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro nie grasz na hakach to nie masz się czego obawiać.

Wykryło Ci jakieś sfałszowane oprogramowanie, raczej niegroźne dla Twojego konta, skoro nic takiego nie masz na PC - mogą to być jakieś inne programy.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Skoro nie grasz na hakach to nie masz się czego obawiać.

Wykryło Ci jakieś sfałszowane oprogramowanie, raczej niegroźne dla Twojego konta, skoro nic takiego nie masz na PC - mogą to być jakieś inne programy.

Mam tylko google chrome w tle ... to co ja mam zrobic moze jakies obejscie na hackshield?

Opublikowano

Lepiej nie.

Tylko Chrome ?

Sprawdz lepiej w procesach.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Lepiej nie.

Tylko Chrome ?

Sprawdz lepiej w procesach.

Mam najnowszego windows 8.1 nie oryginalnego ale to raczej nie ma znaczenia przy gierce ....

Opublikowano

Reinstall systemu/gry próbowałeś robić? ;-;

Reinstall systemu nie wchodzi w gre bo system jest praktycznie czysty pozatym kiedys nie bylo takich problemow a reinstalowanie metin2 w kolko nie ma chyba sensu ale zrobilem to i nie pomoglo moze ma ktos link do metin2 bez tego gameforge bo moze przez to sa problemy bo kiedys tego nie bylo i bylo wszystko dobrze

Opublikowano

usuń folder hackshield i spatchuj jeszcze raz.

@EDIT

zainstaluj na innej partycji.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ja myśle że to przez windows 8 bo u mnie na laptopie też co 5 min wyskakuje Detected Game Hack.

No to co moge zrobic ?napewno jest obejscie czy cos

Opublikowano

@up

to priv ;)

metin2.sg nie jest stworzony przez gameforge ;)

@top

napisz z tym do supportu lepiej

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

serio? od keidy gameforge jest twórcą gry? jest tylko dystrybutorem(tak to się chyba nazywa)

5qa2S.jpg

ss z strony ymiru(twórcy gry)

Dobra badzmy szczerzy jakies tam metin sg to gowno ;f jest to kolejny priv tylko ze stworzony przez jakis wiekszy team ;f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...