Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypt] RPGSkript - Klasy i inne bajery na serwerze

CusT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RPGSkript

____________________________________________________________________________________________

Witajcie, mam do zaprezentowania mój autorski skrypt o nazwie "RPGSkript" na serwery minecraft

Nad skryptem troszkę siedziałem, więc jeżeli możecie to nie zapomnijcie go pozytywnie ocenić :)

____________________________________________________________________________________________

Jak działa skrypt ?

Działanie skryptu nie jest czymś bardzo i to bardzo skomplikowanym, działa on na prostej zasadzie lvl naszej postaci.

Na początku musimy wybrać naszą klase spośród 4 klas (Wojownik, Lucznik, Szybcior, Paralotniarz) a następnie zabijać potwory/Graczy

Gdy wyexpimy naszą postać do poziomu 20 (Tym na pasku) to wyświetla nam się komunikat że osiągnęliśmy maksymalny lvl postaci, jednakże tak do końca nie jest. Po 20 poziomie postaci otrzymujemy lepszego Wepa (Bron) którą możemy już się trochę popisać, lecz to nie wszystko. Możemy również po osiągnięciu 20 poziomu wpisać komendę /RPGSkript Bonus [Nazwa klasy którą grasz] po czym mamy dosyć duże szanse na otrzymanie dodatkowego i ulepszonego eQ (Zbroi itd.) Skrypt działa na takiej właśnie zasadzie, lecz ma on wbudowane parę innych ciekawych komend międzyinnymi. Komenda /RPGEvent [On/Off] Włącza ono taki jakby Event, w którym co 5 sekund każdy gracz otrzymuje jedzenie. Skrypt posiada jeszcze wiele wiele więcej komend :)

Komendy

Wszystkie komendy do skryptu zawarte są pod komendą /RPG help. Trochę tego tam jest :)

Uprawnienia

Niestety, ale tutaj się za bardzo nie popisałem gdyż do każdej komendy zostało dodane permission's a tego trochę tam jest.

Musicie to zrobić własnoręcznie w configu (Przepisać permissions do pluginu)

Pobierz skrypt !

UWAGA !

Skryptu nie należy rozpowszechniać na inne fora lub strony !

W skrypcie mogą wystąpić błędy ortograficzne !

Jeżeli się skrypt podobał, zostaw like !

Kiedy wyjdzie następny skrypt ?

Kolejny skrypt wyjdzie dopiero w tedy kiedy zobaczę że doceniacie w jakimś stopniu moją pracę

Następny skrypt będzie skryptem na Questy :)

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

żeczy ?

Rzeczy, popraw bo to jest błąd.

"

#Zakaz rozpowrzechniania skryptu na fora i tego typu inne zeczy"
@Topic
Skrypt dobry ;)
Czekam na więcej ;d

Sorka marcin, wczoraj byłem troszkę nieprzytomny jak to pisałem, już poprawiam :)

Opublikowano

Brak pliku do pobrania :] Powinneś napisać ,,KOD SKRYPTU" nie ,,POBIERZ SKRYPT" :huh:

Jest kod skryptu jak byś nie zauważył ;D

Bardzo ładnie napisany, szybko się zdobywa ten 20 lv?

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

żeczy ?

Rzeczy, popraw bo to jest błąd.

"

#Zakaz rozpowrzechniania skryptu na fora i tego typu inne zeczy"
@Topic
Skrypt dobry ;)
Czekam na więcej ;d

Co to się stało że nie krytykujesz skryptów ?

@TOPIC

Leci like kawał dobrej roboty jak chcesz to możemy razem pisać duże skrypty.

Opublikowano

Powiem szczerze, że skrypt jest całkiem dobry lecz jako skryptera zniechęca mnie ta ilość sendów od level change'a w 477 linijce aż do 811. Trochę kodu to są same sendy lecz praca jest jak już wspomniałem całkiem ładna

@edit

mógłbyś dać, że co 5 lvl lub co 10 lvl senduje awans na level

Opublikowano

@MarcinPSP

Pierwszy raz cię widzę kiedy pod wątkiem o skrypcie nie hejtujesz go :P.

@topic

Super skrypt :> Wielkie gratki

Opublikowano

Wielkie Dzięki że napisałeś ten skrypt przyda się, może kiedyś byś więcej klas dodał ?

Czekam na rozszerzenie tego skryptu !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...