Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto[Download]

naróto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie chciałbym zapytać czy ktoś,kto posiada konto na xxx mógłby porzczyć mi konto dosłownie na chwilę abym mógł pobrać odcinki naruto? lub shostingować mi torrenty na jakąś stronkę? oto linki do plików które chce pobrac:

xxx

Będę wdzięczny za pomoc!

Opublikowano

Witajcie chciałbym zapytać czy ktoś,kto posiada konto na xxx mógłby porzczyć mi konto dosłownie na chwilę abym mógł pobrać odcinki naruto? lub shostingować mi torrenty na jakąś stronkę? oto linki do plików które chce pobrac:

xxx

Będę wdzięczny za pomoc!

Nawet jak ktoś posiada to wątpię aby ci je od tak udostępnił, nie wiem czego ty oczekujesz, a torrentów do anime to jest masa darmowych wystarczy poszukać.

NJxbd4x.png

Opublikowano

problem w tym że właśnie nigdzie indziej nie mogę znaleźć tego rozumiem że z napisami jest dużo ale ja potrzebuje z lektorem. Konta wcale nie potrzebuje wystarczy że ktoś pobierze te torenty i wstawi na jakąść stronkę z której je pobiore

Opublikowano

xxx Proszę link do pobrania plików z xxx za free

1. Wchodzisz na tą stronke ^^

2. Wchodzisz na torrenty.org

3. Szukasz co Cię interere

4. Wchodzisz w to

5. Kopiujesz URL

6. Wklejasz w to pikne miejsce na tym linku co podałem

7. Pobierz/Magnet Link dajesz i END!

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...