Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ecsro Inspa

OmgLolNoob^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

akurat te dwie rzeczy robila twoja matka ! :D

nie powiem dobra jest .

nie chcesz nie wierz ja wiem swoje a ze 4 posty bo tu czesto nie bywam, a jak juz wy tak placzecie no life ze nie mozna wytrzymac 15 tematow o tym samym to trzeba cos zrobic !

Opublikowano

Ja tam się cieszę, że przynajmniej wiemy na czym stoimy. Chociaż nie wszystko co napisał upERrr trzyma się kupy :rolleyes:

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

polska.gifPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Oto co napisał jeden z teamu ecsro (Navigator) na aktualnie działającym niemieckim forum pod nazwą ecsro: Okay guys for example....

There is a general monsterlimit on every ecsro server.

Servercapacity is around 25-26k of mobs.

Due to some database problems the monster spawnrate averages more than 29k and this makes the server unstable.

Now ocean need to fix the problems with the database or give someone like Alysia database access to fix it.

So please show us some tolerance if we only do Unique events at the weekend.

We will try to fix the serverproblems as soon as possible.

Im sorry for the inconvenience caused =)

Jak ktoś neizna angielskiego to w skrócie: każdys erver ma limit spawnowania mobkow,przekroczyli ten limit i server stał sie niestabilny więc ocean głowny gm musiał wylączyc servery i postara sie to naparwić jak najszybciej lub da dostep Alysii by pomogła ( kto gra na vip wie ze chodzi i gma ecsro)

Opublikowano

Tak jest nie ma co spamowac trzeba czekac, jak ktos juz troche gra na ecsro to wie że wszystko co robia to dlugo im sie schodzi czekac czekac i jeszcze raz czekac !!

Opublikowano

Właśnie ciekawi mnie czemu nie hostu-ja już stronki czy zamknęli bez pożegnania serwer, może im bazę chanelki, a może po prostu zmieniają serwer host-owania stronki

Opublikowano

To już jest koniec nie ma już nic ; )...

Ponoć stracili całą bazę z niewyjaśnionych sposobów i nie wiadomo czy mieli zapasową : D

Prawdopodobnie ktoś się włamał wykradł pliki i tyle..

A ecSRO team jedyne rozwiązanie jakie ma do wyboru to albo odkupić te pliki albo wgrać zapasowe (jeżeli posiadają : > )

Ciastko

Opublikowano

Całkiem możliwe ...

Już raz ich okradli xD

Ale powinni mieć kopie...

Ciekawe tylko z jakiego dnia ;] Pzdr dla tych co ostatnio dropneli sosuny xD hahah

siuwaks.jpg projectxox.jpg
Opublikowano

K@ktus a ty skad masz niby to info że ich okradli z tego co ja wiem juz nie raz mieli jakies problemy dlugo trwale z serwerem. I zawse jakos z tego wychodzili wiec i tym razem sobie dadza rade.

Opublikowano

K@ktus a ty skad masz niby to info że ich okradli z tego co ja wiem juz nie raz mieli jakies problemy dlugo trwale z serwerem. I zawse jakos z tego wychodzili wiec i tym razem sobie dadza rade.

wez sie czlowieku ogarnij co ty taki podejrzliwy?

ABw czy co ... lol

Opublikowano

Nie narzekajcie. To oni wam stawiają możliwość grania na tym serverze, a wy ich wyzywacie. Zbanować wasze konta na ecsro to za mało. Pomyślcie też czasami optymistycznie.

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

Po pierwsze oni nie robią tego dla nas tylko dla siebie. Jak im padnie serwer to kto będzie kupowal, silki , skille , sosuny etc.

Ciekawe tylko czy nowe pliki trzeba będzie ściągac -_-'

siuwaks.jpg projectxox.jpg
Opublikowano

To już jest koniec nie ma już nic ; )...

Ponoć stracili całą bazę z niewyjaśnionych sposobów i nie wiadomo czy mieli zapasową : D

Prawdopodobnie ktoś się włamał wykradł pliki i tyle..

A ecSRO team jedyne rozwiązanie jakie ma do wyboru to albo odkupić te pliki albo wgrać zapasowe (jeżeli posiadają : > )

Uzasadnij mi swoją wypowiedź prosze. Z kąd posiadasz takie informacje? na officjalnym forum nic takiego nie pisze.

Opublikowano

Bo to jest tylko jego wymysł. To wcale nie jest koniec tylko team ecsro ma nowego hosta i uploaduja na niego pliki w najblizszym czasie powinno zacząć działać poczekajmy troszkę i wszyscy zobaczymy jak będzie naprawde :) ja mam dobrą nadzieje :) Bo Ecsro to ich zarobek. A tylko durnie wyrzucili by dolary do pieca ;p Więc sami pomyślicie i nie spamujcie ;p

Opublikowano

Już mi się nie chce czekać :angry:

Ale w sumie nie mamy wyboru, dajcie znać jak coś się zmieni :unsure:

A może znacie jakieś alternatywy? Tak co by się dało grać :P

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

polska.gifPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Jeżeli naprawdę zależy wam na grze na ecsro, to byście łaskawie poczekali... widać jak wam zależy..

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

Alternatywy hm...? Ostatnio ściągnąłem nową MMORPG " Aika Online" bardzo ładna produkcja firmy Gpotato twórców m.in. "Rappelz" niestety jest to dopiero beta 1 ale testując, bardzo przykuła moją uwagę :)

"No sex, go exp"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...