Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ecsro Inspa

OmgLolNoob^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , mam pytanie

Czy na ecsro w tej chwili tj 17:58 57sekund piaty luty 2010 rok XXI Wiek Naszej ery jest inspekcja?

Bo mam jakis dziwny blad.. nagle dc i nie moge wbic..

prosze o udzielenie sioe

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ojj Lołki Lołki : )

Stal może i będzie ; ) nie będzie Stall Network bo właśnie przez ''SN" kopiowali itemy itd.

Tak po za tym poszła im database (baza danych) więc po 1-2 już powinno działać ; )

Ciastko

Opublikowano

kurde mogli by jakos w koncu wziasc sie do roboty a nie opierdalac sie i w ostatecznych momentach stawiac server na nogi, a i tak zaraz sie sypie... to juz nie ten server co byl 2 lata temu.....

Opublikowano

kurde mogli by jakos w koncu wziasc sie do roboty a nie opierdalac sie i w ostatecznych momentach stawiac server na nogi, a i tak zaraz sie sypie... to juz nie ten server co byl 2 lata temu.....

Nie pierdol , Nie pierdol bo widze ze gowno wiesz i w dupie widziales ... Server jest okej teraz ino pare poprawek ale sam zobaczysz jak bd sie na nim grało :) Jeszcze up skill do 100 lvl i dg 10 i wg te nowosci mnie rozjebaly :D Poczekamy zobaczymy xD

Opublikowano

Nie pierdol , Nie pierdol bo widze ze gowno wiesz i w dupie widziales ... Server jest okej teraz ino pare poprawek ale sam zobaczysz jak bd sie na nim grało :) Jeszcze up skill do 100 lvl i dg 10 i wg te nowosci mnie rozjebaly :D Poczekamy zobaczymy xD

Grałeś wczoraj o 16-17 bo ja tak i wiem jak się grało... więc sorry ale to Ty teraz mi tu pierdolisz.....

Opublikowano

Grałeś wczoraj o 16-17 bo ja tak i wiem jak się grało... więc sorry ale to Ty teraz mi tu pierdolisz.....

Gralem =) ECSRO VIP jakos nie mialem wielkich problemow :)

Opublikowano

Eee ooo.... Jak ci sie nie podoba to zmień serwer i graj gdzie indziej, nie ma przymusu grania na ecsro nie ?

I dobrze, ze zamkneli bo gra bez stalli jest bez sensu. Zrobia coś z tym to otworza ....

siuwaks.jpg projectxox.jpg
Opublikowano

Wierzysz że coś z tym zrobią będą się starali ale jak zwykle nic im nie wyjdzie;/ i chuja pewnie zrobia

666xxx na vip może i nie ma lagów ale na public są i to w chuj....

Opublikowano

O rany jaki tutaj SPAM JEST. Powiem tak :

1. Nikt wam nie karze grać na ECSRO są jeszcze :

a)SjSRo New or Old

B) SunWorld 1 i 2 ( za 2 się płaci 5$ lub 20$ za konto + 700 silkow)(dodam ze tam są skille do 110 lv )

c) RuSro - Rosyjski serwer Globalny działa na nim IsroBot i RiBot

d) Inne serwery Typu RuSro

2. Nie wiadomo co z tym stallem ale ja czekam i zobaczę co to będzie z tym i nie płacze z tego powodu jak inni.

3. Kopiowanie itów zaczynało się przez SN a kończyło się na stallu.

4. JEŻELI CHODZI O SERWERY ECSRO TO NIE WIADOMO O CO CHODZI. SERWERY PADŁY WSZYSTKIE W 1 CHWILI A PO PEWNYM CZASIE STRONA TAK SAMO. DLATEGO JEŻELI BĘDĄ JAKIEŚ NOWE WIADOMOŚCI ODNOŚNIE SERWERÓW TO NA PEWNO DOWIECIE SIĘ NA ICH GŁÓWNEJ STRONIE I NIE TRZEBA ROBIĆ TUTAJ SPAMU I NABIJAĆ SOBIE POSTÓW POZDRO !!!!

Opublikowano

Spam i nabijanie postow.... Ty sie ogarnij człowieku bo napisałeś mniej wiecej to co ja w poscie #15 i kozaczysz....

Tylko jeszcze ocb, że jedni mowia ze padlo o 16 inniy 17 a jeszcze temat jest ze o 19 i wywalilo -_-'

siuwaks.jpg projectxox.jpg
Opublikowano

Ehh.. to zanczy ze do jutra moze byc off serva tak?

wez ktos napisz do mnie na gg 4991045 jak mozecie

udzielic mi wiecej inforamacji:) bede wdzieczny i na gg jestem

zawsze na niewidoku wiec prosze pisac caly czas ;)

jeszcze raz dzieki ;]::D

ShapayanPL ECSRO(Fembria)

Opublikowano

Proszę aby moderator usunął zbędny spam! To jest temat dotyczący inspekcji, a nie czy ktoś ma lagi, ktoś napisze na gg czy może stall...

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

Wątpię żeby stalla naprawiali, jakby tak było to by wyłączyli jeden serwer, testowali stalla i dostalibyśmy o tym informację, a im padły wszystkie serwery jednocześnie ze stroną więc nie liczcie na stalla ale... kto to wie co oni teraz robią <_<

Może dzięki temu komuś odechce się grać na zawsze i zmniejszy się liczba uzależnionych na Silkroad Online B)

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

polska.gifPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

A wiec sprawa jest taka jako ze znam GM poniewaz pracowalem z nim ponad pol roku wiec czasem udziela mi info to:

-inspekcja

-SN i zabawa w kopiowanie itemów

-lagi itp.

-stalla nie bedzie [przynjamniej przez jakis czas] głowne pomysły sciagaja od isro

-nie wiem czy zle zrozumialem ale miala byc zmiana hosta poniewaz kazdego juz to denerwowalo

i o tym DataBASE juz mowiliscie

chyba to wszystko mowili ze na niedziele postaraja sie zrobic ale to wiadomo jak z praca u kazdego

od nastepnego tygodnia bedzie na 99,9%.

Opublikowano

A może Ty jesteś GMem? co? bo tak konkretnie mówisz ze już się pogubiłem. :P Haha pól roku pracowałeś a co tam robiles? kawę przynosiłeś czy kible sprzątałeś..

Bez takich Panowie kto wam w to uwierzy szczególnie że masz aż całe 4 posty gz :>

Według mnie coś ważnego się zepsuło bo było już tak parę razy tylko srev był niestety zamknięty około miesiąca ale to tylko i wyłącznie spekulacje.

Opublikowano

Sadist nie ilość postów się liczy lecz to co się ma w głowie a ty zanim coś napiszesz przemyśl to z 10 razy i potem pisz. I przy okazji nie obrażaj innych użytkowników.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...