Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sunwell i fly hack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chce wbić title "The Explorer" na serverze sunwell, ale jak kazdy z nas wie, nie dziala tam weh. Czy ktos zna jakis sposob na fly i speed hacka do sunwella, zeby nie kickalo mnie co chwile ? Moze przez cheat engine / wpe pro ? Dam mase lajkow za pomoc :)

ronaldov2.png

"Real Madryt Ponad Życie"

Opublikowano

Wątpie .

Na sunwellu nawet jak masz mocnego laga i zejdziesz z mounta to dostajesz bana na 1h z automatu .

Właśnie, to wytlumanacz mi jak taki np "Ressler" , albo "Xkorak" wbili The explorer? Na pewno nie chodzili po calej mapie -.- Ktos z zaawansowanych graczy powie mi coś w tym temacie? :>

ronaldov2.png

Opublikowano

Matko a po co ci zaraz hacki, zrób to sam jeżdżąc po świecie w tradycyjny sposób a i satysfakcja będzie większa.

Człowieku, to jest FORUM O CHEATACH. Za takie coś powinienes dostac z miejsca warna.. -.- I ja Cie raportuje za to.

ronaldov2.png

Opublikowano

Wyraziłem tylko swoje zdanie jeżeli ci nie odpowiada to już jest Twoja indywidualna sprawa. Za raport się nie obraze przecież to wolny kraj

Wyrazileś swoje zdanie na forum o CHEATACH , a my na nim jestesmy. nie pisz mi zebym grał bez nich. Ty jestes jakis pusty -.-

ronaldov2.png

Opublikowano

Sh0TLajN Twoje zachowanie jest co najmniej nie na miejscu, to forum nie jest WYŁĄCZNIE o cheatach oraz nigdy nie pisałem abyś grał bez nich to była tylko moja sugestia jeżeli tak to zrozumiałeś to Przepraszam. Wracając do tematu DesoPL ma rację bana można dostać w dziwnych sytuacjach np gdy złapał cię lag a masz zbindowany dismount i go użyjesz oraz polatasz sobie trochę ( tak moja sis zgarneła parę razy bana). Podałeś jakieś nicki graczy, których podejrzewasz o używanie tego cheata może po prostu ich zapytaj istnieje szansa, że Ci odpowiedzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...