Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Destiny i kamyki.

korek2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a wiec problem polega na tym, ze nie moge cos wbic kamieni szlachetnych w eq ; /

Mam powiedzmy sztyle 180+15 4 sloty, wszystkie puste, ide do tego co wbija kamienie, wybieram meld jawels, wrzucam w okienko bron, potem np. topaz 7, lacze, i na czerwono mi wyskakuje:

Item not equipped or incorret item. Please check and try agin.

Co mam zrobic? -.-

1368562381-U456617.jpg

Korek < 3

Opublikowano

Albo to jakiś błąd jest, bo nie można przecież wkładać kamieni z założonym eq (może masz założoną broń?).

Ze wszystkimi częściami setu masz ten problem? Wrzuć najlepiej screena. :)

Opublikowano

A słuchaj, może Ty nie możesz użyć akurat tego kamienia na część setu? :v Bo wiem, że tam coś takiego jest z tym nowym systemem jeweli. Możliwe, że właśnie przez to są jakieś błędy, bo coś zepsuli.

Opublikowano

albo na inne konto przegładaj i tam wkładaj jawele

ja miałem taki problem z ms na innym privie to na inne konto dałem i było wszystko pięknie zrobione

Opublikowano

A słuchaj, może Ty nie możesz użyć akurat tego kamienia na część setu? :v Bo wiem, że tam coś takiego jest z tym nowym systemem jeweli. Możliwe, że właśnie przez to są jakieś błędy, bo coś zepsuli.

W kazda czesc setu probowalem, bron, i nic..

albo na inne konto przegładaj i tam wkładaj jawele

ja miałem taki problem z ms na innym privie to na inne konto dałem i było wszystko pięknie zrobione

Probowalem na innym koncie w te samo eq i to samo.

1368562381-U456617.jpg

Korek < 3

Opublikowano

Niestety na razie reinstall nie wchodzi w gre..

Bo to albo oni coś zepsuli, albo u Ciebie coś się sypnęło. Jeżeli reinstal nie pomoże to sprawdź na forum Destiny czy inni nie mają takich problemów.

Opublikowano

Dobra, moge pobrac, ale cos forum nie dziala -.- Macie jakis swiezy link do downloadu?

A nie masz już pobranego klienta? Po prostu odinstaluj i zainstaluj na nowo. :P

Opublikowano

Eh nie gracie na destiny to nie wiecie pewnie o tym że na dest jest bug z łaczeniem kamieni w party setu/wepa , jedynie moża wkładać te lepsze kamienie z is co są zbugowane i daja kosmiczą ilość hp i ataku :P

Opublikowano

Eh nie gracie na destiny to nie wiecie pewnie o tym że na dest jest bug z łaczeniem kamieni w party setu/wepa , jedynie moża wkładać te lepsze kamienie z is co są zbugowane i daja kosmiczą ilość hp i ataku :P

Przecież pisałem, że pewnie bug. Radzę nie wkładać tych lepszych, bo jeszcze bana dostaniesz. :P A tak z ciekawości, to ile daje taki jeden zbugowany kamyk?

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...