Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem i niewiem w czym tkwi.

Pliki sa od Terenza

Stronka jest moja w 100% i wiem ze dziala bez problemowo bo na kolegi serverze dziala bez problemu.

Port Map nietrzeba do tego bo mi to na stronce wyswietla ze jest podlaczone(specjalnie zrobione do sprawdzania czy jest on/off)

Odpalam server i wszystko dziala ftp navi i sql.

Baza danych na 100% dziala bo jak edytuje login konta gildje i lvl to jak sie zaloguje na to konto uzywajac nowego loginu widze nowa nazwe gildji i nowy lvl wiec wszystko tam dziala.

Po odpaleniu servera i zaczaczeniu wszystkich ch w kliencie pisze mi "NORM" tak jak powinno i moge sie zalogowac na konto.

Jak wybieram postac to mnie wywala nawet sie nieladóje tylko odrazu wywala do logowania spowrotem.

Na stronce mi zas pisze ze CH sa off wszystkie. (tak mam poprawne kody itp tam niema problemu)

Logowanie tak samo pisze ze jest off ale SQL dziala. Na stronce niemoge sie nawet zalogowac na konto kture istnieje ani niemoge zrobic nowego konta. Server jest na virtualnej maszynie bez hamachi tylko na kolegi PC (bo ma te 16GB RAM to sie porzycza xD) forwardowalismy port zeby nietrzeba bylo jakies hamachi instalowac (oczywiscie dziala w 100% bo moge sie zalogowac na postac... jak by niedzialalo to by mi niepozwolilo sie zalogowac ani by niepisalo ze servery sa NORM na kliencie.

Problem jest w serverze nie w klienice. tak jakby nieodpalalo mozliwosci logowania sie

Teraz tak, co mamy zrobic? Czy jeszcze jakis plik jest do odpalenia zeby zalaczyc to? bo wpisujemy Start> 4, zeby zalaczyc wszystkie ch tak jak ma byc.

Sorki za bledy w pisowni ale niepisze na codzien po polsku bo niemam takiej potrzeby xD

Prosze o pomoc

Sory tez ze nieskonczylem nazwy tematu, napisalem problem ale niewiedzialem jak go opisac to zaczelem go rozpisywac i wylaceialo mi z pustej glowy i nacislem "Napisz" i juz po ptokach xD

Opublikowano

Błędem wywalenia może być uszkodzony plik w root wrzuć to do rozpakowanych plików root i spakuj i wrzuć do klienta

http://rapidshare.com/share/3CF7F231833DF1DB1764EC186E908613
https://www.virustotal.com/pl/file/15ef812c26a2bd5a3f7f015cc5711bc343bf0208e68dbabca6a39141e2ecb849/analysis/1384036439/

watpie ze to root bo nawet na stronce mi pisze server offline, rejestracja niechce dzialac ani niemozna sie zalogowac.

ale sprobóje

Sprobowalem i nadal po wyborze postaci cofa do logowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...