Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gameforge? Czy oni tam myślą?

BeQuiet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż wyżej wymieniona firma zgłosiła(sukcesywnie) kanały riseofmetin na facebooku i youtube za łamanie copyrights.

Wydaje mi się że ktoś poczuł strach że metin2 straci graczy(w przeciągu miesiąca na facebooku riseofmetin zebrał 80k polubień)

Nie wiem kto stwierdził że riseofmetin jest privem, ale najmądrzejszy to on nie jest :D

Chodzą plotki że ta osoba była odpowiedzialna za łączenie serverów na PL :D

źródło

http://forum.riseofmetin.com/forum/rom-announcements/2057-announcement-about-facebook

@ Do moda, napisałem o tym w temacie o metin2, ponieważ riseofmetin został posądzony o łamanie jego praw autorskich, więc proszę o nie przenoszenie tego tematu.

Opublikowano

Wedlug mnie dobrze ze ich zglosili. Po co im byla nazwa rise of METIN? Oczywiscie do wypromowania swojej gry jako trzecią część popularnej gry, jaką jest metin2. Mieli do tego prawo, i z niego skorzystali. Ty bys sie nie bal, ze 30-50k ludzi odejdzie od twojej gry?? Nie sądze. Pozdro

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Dziwna sprawa, ale ten Rise Of Metin jest strasznie słaby, więc dobrze, że tak zrobili.

Chcą się wybić na czyjejś pracy, niech znajdą swoją nazwę.

Opublikowano

Wedlug mnie dobrze ze ich zglosili. Po co im byla nazwa rise of METIN? Oczywiscie do wypromowania swojej gry jako trzecią część popularnej gry, jaką jest metin2. Mieli do tego prawo, i z niego skorzystali. Ty bys sie nie bal, ze 30-50k ludzi odejdzie od twojej gry?? Nie sądze. Pozdro

Twórcy gry w każdym możliwym poście mówią że to nie jest cześć trzecia metin2, to jest zupełnie inna gra z systemem walki podobnym do metina.

Nie, ja bym się nie bał, miałbym dodatkową motywację żeby ją ulepszać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...