Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.PL Andros start

OzoneSeba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Serwery z których złączono Andros, to moje ulubione serwery, przeszukiwałem konta i znalazłem 53kk i 3 konta na których mam postacie 30 lvl. A teraz pytanie:

1.Czy za 53kk można dobrze wystartowac?

2.Czy z 3 kont na FishBocie idzie dobrze zarobic?

Za każdą dobrą odpowiedź daje like :)

Opublikowano

Mongoly widze znasz sie na rzeczy, z własnego doświadczenia wiem że kozy z um 16 +0 sporo kosztują ile za nie zgarne?

Kozy tanio bardzo chodza, +9 nawet 10kk, takie cos moze do 100kk pociagniesz ale watpie. Co do pierwszego pytania, majac 53kk kupisz eq +7(zelaka/piecio) zbroje polecam narazie kupic jakas slabsza, byc moze znajdziesz slabego fms'a za 30-40kk to kup go odrazu, musisz czyms bic, zalatw sobie chociaz eq max 1k hp, 5kk takie cos chodzi.

sstwc.jpg

Opublikowano

Mongoly widze znasz sie na rzeczy, z własnego doświadczenia wiem że kozy z um 16 +0 sporo kosztują ile za nie zgarne?

Oj, nie wiem czy coś z nich zarobisz.

Jakby to było+9 z KD, to trochę byś wyciągnął.

Ogólnie hajsu na początek masz dużo, coś wyskrobiesz ;)

Jak zaczniesz używać FB to polecam łowić w miejscach zaludnionych - najciemniej pod latarnią jak to mówią ;)

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...