Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Minecraft (Premium)

p2przemek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdy chciałem zmienić skina pisało mi " Musisz kupić grę by zmienić skina ". Usunąłem plik .Minecraft , i Zainstalowałem ponownie . Lecz miałem przycisk tylko " Play Demo " , a powinienem mieć play . Instalowałem jave 10,11 ale to nic nie pomogło .

A oto Screen consoli przy instalacji :post-908790-0-85420700-1384613762_thumb.jpg

Pobranie innego launchera nic nie dało.Jeszcze wczoraj przed wykasowaniem Mc działał

Będę bardzo wdzięczny jeżeli ktoś pomoże

Opublikowano

Mam taki sam problem. Napisałem do Mojangu, teraz czekam na odpowiedź. Mam nadzieję, że obojgu uda się nam z tego wybrnąć :D

Opublikowano

Masz dokładnie ten sam problem co tu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1084435-zakup-ktory-dal-dostep-do-minecraft-zostal-odwrocony-na-zyczenie/

Na emailu masz wiadomość, że cofnęli Ci premium i jeżeli wylogowałeś się po otrzymaniu tej wiadomości to po ponownym byłeś już na koncie bez premium przez co jest "Play Demo", jak już pisałem w tamtym temacie według mnie to chamstwo i mam nadzieję, że to tylko ich błąd, a nie poważna sprawa. Wystarczy wejść na fora o minecrafcie i zobaczyć ile tematów jest z tym problemem - to się w głowie nie mieści ile ludzi przez to konta straciło.

Opublikowano

Mam taki sam problem. Napisałem do Mojangu, teraz czekam na odpowiedź. Mam nadzieję, że obojgu uda się nam z tego wybrnąć :D

Powodzenia, ja na odzyskanei hasla do konta (Kradzież) na odpowiedź na e-mail czekałem może 2-3 dni... cała sprawa i wyjaśnienie im wsyzstkiego 3 tygodnie :D ale może z tą sprawą bedize szybciej. a tak do autora tematu to... skina zmieniasz na minecraft.net, inne launchery nic ci nie dzadzą pobierasz launcher ze strony producenta i wszystko powinn ograc a skina zmieniasz na miencraft.net a jesli masz problem z launcherem to usun .miencraft i przeczyśc rejest na koniec zaktualizuj jave moze cos pomoze ;p

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

skina zmień na

minecraft.net
;)

Jeśli chcesz abym ocenił Twój serwer napisz do mnie na PW!

Mogę pomóc w tworzeniu ŁADNEJ prezentacji Twojego serwera. PW :)

Jeśli masz jakiś problem napisz do mnie, postaram się Ci pomóc.

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

Jesli kupione przez allegro to mozliwe, ze bylo kradzione teraz Ci cofenli lub poczekaj jakis czas, bo "niby sa teraz jakies problemy w Mojangu" (ale nie wiem czy to prawda) ;)

Opublikowano

Jesli kupione przez allegro to mozliwe, ze bylo kradzione teraz Ci cofenli lub poczekaj jakis czas, bo "niby sa teraz jakies problemy w Mojangu" (ale nie wiem czy to prawda) ;)

Wiesz co, ja sądzę że są problemy, nie można edytować kont, ja miałem konto w Mojang, bo zmigrowałem coś takiego, do Mojang i żałowałem więc chciałem cofnąć tą czynność pisało żebym usunął konto więc usunęłem konto i teraz nie mogę się zalogować, konto niby nadal jest w Mojang, napisałem do supportu i czekam ;].

Przeczekaj parę dni, przez ten czas napisz do Mojangu może to ich trochę przyspieszy do ogarniecia tej sytuacji.

Pozdrawiam ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Też mam ten problem tylko że odrazu kupiłem premke i mam play demo ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...