Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atuneya2 [Dedyk] [Hard]

Carestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Serwer nie zostanie zamknięty do póki nie będzie miał kto tu grać (min. 10 osó B).

A kto pakuje w IS'a to już jego sprawa, stać nas na utrzymanie dedyka.

Tymczasowo jest +100 online i tego się trzymamy ;]

To fajnie ze serwer bedzie on bo fajnie sie gra

Opublikowano

Niestety, mielismy problemy techniczne i serwer wymaga restartu (wszystko od nowa).

Wszelkie zakupione SM;y zwrócimy wam w trybie natychmiastowym, trzeba się upomnieć.

Restart odbędzie się jutro godz. 18

Jeszcze raz przepraszamy, więcej się to nie powtórzy. Wiemy, że możecie nas uważać za oszustów, ale tak nie jest. Dajcie nam ostatnią szansę. Dziś grało 120 osób, a po restarcie będzie grało max. 10. Jeszcze raz przepraszamy wszystkich poszkodowanych.

~ Team Atuneya2

w6qirs.jpg

Opublikowano

Ja osobiście odradzam gry, serwer niestabilny, administracja źle dobrana.

3 restart w przeciągu kilku tygodni to za dużo moim zdaniem.

Co do źle dobranej administracji, pozwolę sobie rozwinąć, a mianowicie, na ox zostały rozdane co najmniej 10 osobom zatrute +9, hwangi. 99 poziom, ludzie wbijali na multikontach tam więc część osób dostała podwójnie to eq, co najlepsze zamiast zrobić cofkę do tej godziny to administracja logowała się ręcznie na konta (tak, nagle zostałem wylogowany z gry i moje konto było połączone). Administracja pisała na chacie, że jeżeli ktoś ma jeszcze z eq, które dostał ma usunąć za pomocą NPC, bo jak sprawdzi logi i zobaczy, że ktoś coś ma to dostanie bana. Admin chyba nie do końca potrafił sprawdzić te logi, bo po kilku dniach sobie przypomniałem, że zrobiłem dropa do m1 i miałem pierwszy poziom (nim też wbiłem na ox i dostałem rzeczy), które były nieusunięte, tyle ode mnie. Szkoda mi ludzi którzy na prawdę poświęcili się dla tego serwera, m.in tracąc co najmniej 2 tygodnie na rozwój postaci. Ale dzięki temu serwerowi wyleczyłem się z niesprawdzonych i niestabilnych serwerów, zwłaszcza hardów, gdzie na rozwój postaci trzeba poświęcić znaczącą ilość czasu. Tyle ode mnie pozdrawiam i życzę miłego wieczoru :).

Na serwerze gram pod nazwą postaci: Manson lub xx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...