Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Serwer Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, drodzy znawcy Mpc !

Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że proszę o poważne oferty kierowane tu lub na moje gg:40075582

• Słuchajcie, chodzi mi o serwer metin2 ( nie VPS, najlepiej hamachi lub no-hamachi)
  • Serwer byłby na plikach, na których najlepiej się pracuje technikowi
  • Najlepiej by było gdyby pliki posiadały:

Nowe zbroje i bronie dla każdej z klas .

System petów nie obowiązkowy .

Nowe mapy i wygląd miast .

Oczywiście nowych handlarzy z ulepszaczami itd. to się dogadamy na GG :rolleyes:

• Moje wymagania co do technika i WYNAGRODZENIE
  • Technik musi posiadać - ortografie . znajomość maszyny i obsługiwanie się plikami .
  • Szybkość pracy, miła atmosfera - mogę pracować przez program Team Viever lub, że technik robi wszystko u siebie ja podaje potrzebne rzeczy ( ip ) i pobieram już gotowca . :D
  • No i najważniejsze rzeczy do technika , które musi spełnić :
  • Klient dla mnie , dla kolegów i graczy .
  • Przy zrobionym serwie notatnik rzeczy, które musze spełnić aby ktoś wszedł na serwer ( tzn. port map i jakie porty, login i hasło do plików )
  • Strona internetowa, aby można było się zarejestrować i pobrać grę B)

no i na koniec wynagrodzenie :

• Ranga na serwerze - [sGM], [GM], [TECHNIK], [bUDOWNICZY] Jak kto lubi ^_^
  • ZzZA SPEŁNIENIE WYMOGÓW I W MIARE SZYBKĄ PRACE - NAGRODA PIENIĘŻNA ( DOŁADOWANIE, LUB WYSŁANIE PIENIĘDZY POCZTOM )

POTRZEBNE RZECZY :

GG: 40075582 dostępny zawsze . Jeżeli estetycznie i czytelnie napisałem proszę się zgłosić . Jeżeli popełniłem błędy ortograficzne - szczerze przepraszam . Maszyną nie jestem JASSO B)

@EDIT : POCZTĄ , PRZEPRASZAM ZA BŁĘDY PISANE SZYBKO <3

JESTEM TU NOWY- DRUGIEGO* PLUSA JUŻ MAM <3

Opublikowano

Kochany modzie moglbys przenies w dobry dzial , chyba ze Jest to odpowiedni dzial bo juz 2 godziny i 10 minn zadnej odpowiedzi xD

Opublikowano

@up . Chodzi o to, żeby podał instrukcje każdej rzeczy, która muszę zrobić aby uruchomić serwer ;) thanx leci + ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...