Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patcher metin2

firefox8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sciagnalem metka z glownej stronki i zainstalowal mi sie i patchuje sie patrze i ... 20 % i dalej nie idzie . Potem to samo jak wylaczam procesami te 13 % i stop KURWA CO TO ZA SYF. Zawsze byl problem z tym gownem ale teraz to juz przesada POMOCY

jbc mam wylaczonego firewalla i atywirusa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Uruchom jako administrator, reinstall jak to nie pomoze, pamietaj ze podczas patchowania otwiera sie nowy patcher z gameforce, moze tobie sie to nie chce odpalic ew. cos trzeba pobrac, chyba gameforge live ze strony.

sstwc.jpg

Opublikowano

Witam sciagnalem metka z glownej stronki i zainstalowal mi sie i patchuje sie patrze i ... 20 % i dalej nie idzie . Potem to samo jak wylaczam procesami te 13 % i stop KURWA CO TO ZA SYF. Zawsze byl problem z tym gownem ale teraz to juz przesada POMOCY

jbc mam wylaczonego firewalla i atywirusa

Musisz poprostu czekać . Ich patcher jest poprostu przeciążony i wolno działa. Raz czekałem 30 min i potem było ok.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...