Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na pl? 2013 Warto? Zaczynać?

Gleard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zastanawiam się nad powrotem na tego pl, podobno sporo rzeczy dodali teraz jeszcze łączenie było, i moje pytania są takie:

-Czy teraz gra sporo ludu?

-Jaki serwer polecacie (łatwo się wybić i nie za dużo graczy aby metki były :P)

-Jak się szybko wybić na malym lvl? Medale dropić? KK? Ogólnie czy KU ludzie kupują (nie te wartościowe)

-Rybki da się na tym jeszcze zarobić?

-Ludzie są pomocni?

To na tyle :D, możecie jeszcze napisać jakąś ciekawostkę o tym pl co się zmieniło od 2011 roku :D

Opublikowano

Cześć, zastanawiam się nad powrotem na tego pl, podobno sporo rzeczy dodali teraz jeszcze łączenie było, i moje pytania są takie:

-Jak się szybko wybić na malym lvl? Medale dropić? KK? Ogólnie czy KU ludzie kupują (nie te wartościowe)

-Ludzie są pomocni? 

To na tyle :D, możecie jeszcze napisać jakąś ciekawostkę o tym pl  co się zmieniło od 2011 roku :D 

1 Sporo. Z 3/4 k na serwer

2. Wszędzie zajęte metki są xD

3. Drop medali, ludzie kupują to czego potrzebują :D

4.Da się

5.Zależy kiedy,w czym i na kogo natrafisz ;p

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

-Ludzie są pomocni?

To na tyle :D, możecie jeszcze napisać jakąś ciekawostkę o tym pl co się zmieniło od 2011 roku :D

1. Połączyli serwery, więc teraz gra dużo ludu.

2. Teraz ludziów jak mrówków więc racze wszystko będzie zajęte.. ( Patrz 1 )

3.Drop medali, ludzie kupują to czego potrzebują

4.Tak

5.Zależy kiedy,w czym i na kogo natrafisz

22tp.png

Opublikowano

-Ludzie są pomocni?

1. Tak, az w jinno czasem wywala

2. Etolin

3. Metki na niskim lv, marmury z m1/m2, medale teraz srednio wychodza na zarobku.

4. Tak, na tym mozna sie dorobic.

sstwc.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto aktualnie grać na PL'u. Serwery są zbyt stare, nie znajdziesz teraz dobrej ekipy do grania bo każdy już ma gildie etc.

Ja sądzę, że w przeciągu pół roku powstanie nowy serwer i wtedy nawet ja zacznę grać, jestem pewny, że powstanie bo dawno go nie było, a GameForge liczy na nasze dolary ;)

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto aktualnie grać na PL'u. Serwery są zbyt stare, nie znajdziesz teraz dobrej ekipy do grania bo każdy już ma gildie etc.

Ja sądzę, że w przeciągu pół roku powstanie nowy serwer i wtedy nawet ja zacznę grać, jestem pewny, że powstanie bo dawno go nie było, a GameForge liczy na nasze dolary ;)

Serwery stare? Było łączenie.. fakt sporo ludzi ma już eq/lv ale też sporo ludzi zaczyna grę. Jeśli nie grasz to się nie wypowiadaj.

Polecam Diumar ;d

2662114216934981012447.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...