Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bob buduje armię na youtube wtf >

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstyd mi, że jestem polakiem

uwaga uwaga wiadomość dla ludzi którzy nie umieją innych języków wszędzie tak jest nie tylko w Polsce.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Właśnie wiedz, że nie przykład?

Zobacz jeszcze raz i przyjrzyj się dokładnie. Tam nie tylko Polacy robią takie komentarze:

☻/ GIVE US THE OLD YOUTUBE COMMENT SYSTEM

/▌ ︻╦╤─ NOW! COPY PASTE ALL OVER YOUTUBE! ATTACK!

░░░....... ]▄▄▄▄▄▄▄▄

▂▄▅........▅▄▃▂

I...................]

^ Bob has decided that nuclear

☻/ / \ weapons are the only way to fix youtube.

/▌ |☢| Copy and Paste this all over youtube

/ \ ! ! to completely obliterate Google+

! !

/// \\\

░░░░░....... ]▄▄▄▄▄▄▄▄ Bob is building an army.

▂▄▅.........▅▄▃▂ ☻/︻╦╤─ This tank & Bob are against Google+

Il...................]. /▌ Copy and Paste this all over

◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤ / \ YouTube if you are with us

══════∩═════  

╭╬╮       ◢

▁╭▅▆▇□□.▇▆▅▄▃▂▁(╳).╮  Air support is here, Bob!!!

╰═=___▃__▁▁▁▁▁∠▔▔▔   

╙O ╙O

Swoje krytykujecie a cudzego nie znacie.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

przecież to nic nie da tylko te jebane gimby zaśmiecają komentarze

Opublikowano

Wiesz czemu Polacy tacy są? Ponieważ oni się nie poddają. Oni jak chcą to to zrobią mimo konsekwencji.

Polak jeżeli kogoś nienawidzi to będzie się nad nim znęcał a jak będzie kogoś kochał to da mu wszystko.

Polak nie kombinuje - to bez sensu dla Polaka. On jak chce coś zrobić to to zrobi.

Nie obchodzi go to co myślą inni, robi to co chce.

Nie pozwoli się pomiatać, dlatego tak wielu nas wyzywa innych.

Ja jestem dumny z naszego kraju, ponieważ nasze narodowe cechy nie znikają mimo tego że inne kraje dostosowują się do reszty.

MY ZAWSZE BĘDZIEMY SOBĄ!

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Wstyd mi, że jesteś Polakiem.

Na YT zawsze jest jakaś głupia moda na dziwne komentarze. Na tych w miarę normalnych kanałach, które czasem przeglądam tego nie ma.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Dla mnie Google+ jest fajne. Można linki ze screamerami puszczać, lepsze sortowanie komentarzy, podpisywanie się swoim imieniem i nazwiskiem przez co można robić fajne fake konta typu Osama bin Laden, Donald Tusk itp. i dużo innych fajnych opcji. Nie wiem co tym gimbom nie pasuje, tylko zaspamowywują youtube elimimując dobrnięcie do wartościowych komentarzy, żal mi tych dzieci. Google to ogromna korporacja i nie zniknie nigdy z Youtube'a. Pogodźcie się z tym!

Opublikowano

Dla mnie Google+ jest fajne. Można linki ze screamerami puszczać, lepsze sortowanie komentarzy, podpisywanie się swoim imieniem i nazwiskiem przez co można robić fajne fake konta typu Osama bin Laden, Donald Tusk itp. i dużo innych fajnych opcji. Nie wiem co tym gimbom nie pasuje, tylko zaspamowywują youtube elimimując dobrnięcie do wartościowych komentarzy, żal mi tych dzieci. Google to ogromna korporacja i nie zniknie nigdy z Youtube'a. Pogodźcie się z tym!

Jak ogromna ?

Chyba największa na świecie

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Hahahah, ale to jest głupota. Wklejać i spamować jakimiś głupimi łańcuszkami z czołgami, helikopterami i innymi takimi.:v Lepiej już petycję napisać i tyle.

Opublikowano

Ale tu chodzi o to, że oni tam wciskaja na siłę ludzi. Ją mam FB i kurwa nie chce mieć drugiego konta z moim imieniem i nazwiskiem gdzie pokazuje mi zie ppublicznie co oglądałem!

Ps. Komentarze z Bobem Polacy zrobili też po angielsku.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...