Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeniesienie - Turcja

Vertmarr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

masz dość polskich trolli?

masz dość tzw. ello hell?

afkerzy, trolle itd to podstawa w twoich meczach?

riot udostępnił darmowe przeniesienie na turcje. gram na tym serwerze od 7 miesięcy i jest naprawdę miło. nie ma trolli, w dodatku poziom jest troszkę niższy niż na eu

plusy przeniesienia ?

- nowy nick (zakładasz konto na turcji z takim samym loginem jak ten twój na eu, wybierasz swój nick z eu i wylogowujesz się. wchodzisz na eu. kupujesz przeniesienie i wpisujesz nowy login !!!)

- mniej trolli

- łatwiej się wybić

- niema fleimu

polecam

2vlp0kh.png

Opublikowano

Nie ma flejmu ? jaki to plus nowy nick? co do poziomu się zgodzę

jeżeli jesteś nie udacznikiem w brązie V polecam tam się przenieść bo tam to jest Brąz 1 taki jest tam poziom

nie polecam się przenosić flejm leci tak samo jak na innych serwerach + same allah akhbary grają tam co wysadzają samych siebie.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Wszystko było by okej, gdyby zemną przeniosło się 100 innych kumpli ...

338fef45.png

100 - 200 - 300 - 400 - 500 Jeżeli Ci pomogłem liczę na LIKE :D

Opublikowano

no wszystko fajnie ale za dużo kebabiarzy nie polecam i witają sie allach akbar co mnie troche zniechęca

Opublikowano

ja tam flejmu nie widzę. fajna atmosfera.z 4 turkami mam team. z supportem mówię po ang

ping mam 48 więc jest oki

2vlp0kh.png

Opublikowano

Wchodzisz do gry i pierwsze co widzisz "allah akbar".

Nie dziękuje, nie skorzystam.

Na nordiku wchodzisz do gry i widzisz ,,omg report that noob i told mid first"

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano
Opublikowano

Ja polecam moją wersję:

1. kupujesz rp na ewentualny powrót

2. przenoszisz się na oceanie (tam dostajesz water pool ziggs + postać jeśli nie posiadasz)

3. przenoszisz się na turcję (zmieniasz sobie nick za free)

podliczając jesteś teraz 50rp do przodu (1300zmiana nick name i 1350 skin) + darmowa postać

4. nudzi ci się community i zaczuna irytować więc tracisz rp zakupione w punkcie 1.

Gratulacje: zyskałeś 50rp ziggsa i masz inny nick :)

minus jest taki, że nie wiem czu można się 2 razy przenieść za darmo ale na pewno można zmienić nick przy okazji przeniesienia się na oceanie i nie trzeba grać na tureckim ;)

ps nie testowane ^^

Hejo

Opublikowano

Ja polecam moją wersję:

1. kupujesz rp na ewentualny powrót

2. przenoszisz się na oceanie (tam dostajesz water pool ziggs + postać jeśli nie posiadasz)

3. przenoszisz się na turcję (zmieniasz sobie nick za free)

podliczając jesteś teraz 50rp do przodu (1300zmiana nick name i 1350 skin) + darmowa postać

4. nudzi ci się community i zaczuna irytować więc tracisz rp zakupione w punkcie 1.

Gratulacje: zyskałeś 50rp ziggsa i masz inny nick :)

minus jest taki, że nie wiem czu można się 2 razy przenieść za darmo ale na pewno można zmienić nick przy okazji przeniesienia się na oceanie i nie trzeba grać na tureckim ;)

ps nie testowane ^^

jeszcze indonezja i darmowy jayce ze skorką i corki ze skórką ;__:

więc można zarobić

nie polecam turcji zero kontaktu

­

Opublikowano

więc można zarobić

Idź na turcje, przynajmniej pograsz z rówieśnikami pod względem skilla

siema.

Opublikowano

więc można zarobić

skoro tak to można wyjść na + ale problem w tym że jak przeniesiesz się na serw na którym zacząłeś dostaniesz swoją nazwe użytkownika i nick z powrotem

Hejo

Opublikowano

Każdy serwer jest taki sam, jedynie west na challenger/high d1 się różni bo grasz z osobami z LCS'ów, tak to norma.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja te "allah akbar" i tak widzę na EU.. co kilka meczy (głównie aramy) w lobby spam tymi allahami i widać, że to nie troll bo nicki mają.. ciapate xDD

Grałem tam może z tydzień i tam są gorsze nołskile więc ciężej się wybić no chyba, że trafi nam się w miarę team to możeee.

Opublikowano

Ja te "allah akbar" i tak widzę na EU.. co kilka meczy (głównie aramy) w lobby spam tymi allahami i widać, że to nie troll bo nicki mają.. ciapate xDD

Grałem tam może z tydzień i tam są gorsze nołskile więc ciężej się wybić no chyba, że trafi nam się w miarę team to możeee.

Nie ma tam takiego czegoś, serwer w pełni normalny jak masz porównywać do reszty.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

no wszystko fajnie ale za dużo kebabiarzy nie polecam i witają sie allach akbar co mnie troche zniechęca

Wchodzisz do gry i pierwsze co widzisz "allah akbar".

Nie dziękuje, nie skorzystam.

Jak to może zniechęcać, ja bym się zaczął brechtać i miałbym poprawiony humor widząc to w każdej grze xD

Opublikowano

Niższy poziom lepszy? Serio?

Ja bym wolał trudniej, aby się czegoś nauczyć, a nie coś zyskać łatwym kosztem.

Opublikowano

Nie ma niskiego poziomu.. team play jest na wysokim poziomie, cały czas roam i jakieś ganki, nie ma czegoś takiego że farmią do late (ja się z tym nie spotkałem, gram z diaxami).

Komunikacja po angielsku, większość zna chociaż podstawy.

Zagrałem kilka meczy, tylko w jednym był tzw. pick order, nikt się nie kłócił o linie.

Co zauważyłem bardzo specyficznego, oni bardzo lubią grać łatwymi champami tzn.: master, morde, talon (troszeczke trudniejszy), vlad a i jeszcze jarvan w prawie każdej grze, czy to na jungli czy to na top'ie.

Grać, nie grają wcale tak słabo, team play na EUNE platyna / diament a team play na Tureckim serwerze to dwa różnie światy.

Już w early mozna spotkać się z tym że np.: typ z top'a zejdzie Ci na mid'a i cała akcja zakończy się killem, tak samo jest w przypadku innych linii.

Bardzo fajnie się gra, nie jest tak że stomp czy coś, jest strasznie mocny team play.. Aż się zdziwiłem, bo widziałem dużo komentarzy że "Kebaby" nie potrafią totalnie grać 0 team play'u.. to nie prawda. Pozdrawiam.

@Edit

Zapomniałem dodać że na Turcji w duoq czy soloq, w jednym teamie mogą być 2x premade :).

QUhIR7.png

Opublikowano

Nie ma niskiego poziomu.. team play jest na wysokim poziomie, cały czas roam i jakieś ganki, nie ma czegoś takiego że farmią do late (ja się z tym nie spotkałem, gram z diaxami).

Komunikacja po angielsku, większość zna chociaż podstawy.

Zagrałem kilka meczy, tylko w jednym był tzw. pick order, nikt się nie kłócił o linie.

Co zauważyłem bardzo specyficznego, oni bardzo lubią grać łatwymi champami tzn.: master, morde, talon (troszeczke trudniejszy), vlad a i jeszcze jarvan w prawie każdej grze, czy to na jungli czy to na top'ie.

Grać, nie grają wcale tak słabo, team play na EUNE platyna / diament a team play na Tureckim serwerze to dwa różnie światy.

Już w early mozna spotkać się z tym że np.: typ z top'a zejdzie Ci na mid'a i cała akcja zakończy się killem, tak samo jest w przypadku innych linii.

Bardzo fajnie się gra, nie jest tak że stomp czy coś, jest strasznie mocny team play.. Aż się zdziwiłem, bo widziałem dużo komentarzy że "Kebaby" nie potrafią totalnie grać 0 team play'u.. to nie prawda. Pozdrawiam.

@Edit

Zapomniałem dodać że na Turcji w duoq czy soloq, w jednym teamie mogą być 2x premade :).

Brawa dla tego Pana, popieram w 100%

­azYIWDl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...