Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozprawka, napisz rozprawkę na temat bawić i uczyć to zadania artystów...

GoldeN:#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W czwartek miałem dwugodzinny sprawdzian na języku polskim, drugą jego częścią było napisanie rozprawki na temat: napisz rozprawkę na temat bawić i uczyć to zadania artystów nie tylko epoki oświecenia

Napisałem wstęp, ale to w sumie wszystko. W poniedziałek nauczycielka pewnie da mi kartke, na lekcji, żebym dokończył. Czy moglibyście mi pomóc? Nie mam wgl pomysłu na argumenty ani na przykłady przytoczone właśnie przy tych argumentach.

Napisałem właściwie nie wiele, bo 2 zdania. Coś o tym, że nie tylko artyści epoki oświecenia portafili bawić i uczyć jednocześnie, ale, że w dzisiejszych czasach artyści też to potrafią.

finalrender.png

Opublikowano

Możesz napisać, że bajki często kończą się morałami, które mają w sobie przesłanie, co wpływa pozytywnie na wiedzę dziecka. Uczą jak zachowywać się w życiu codziennym, czego nie robić itd. Do tego polepszają wyobraźnię dziecka.

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...