Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Nauczylem Sie!

Dudeboy96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wow ale jesteś pro no normalnie czalendzarałkę z ciebie a tak na serio za dużo Siv HD się naoglądałeś i takie coś dość łatwo zrobić

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Wow ale jesteś pro no normalnie czalendzarałkę z ciebie a tak na serio za dużo Siv HD się naoglądałeś i takie coś dość łatwo zrobić

czekamy na filmik od ciebie pajacu.

@topic gj, nice one

gmcpd2w.png

Opublikowano

@topic gj, nice one

Nidzgor Dziekuje :)

3Kgaming jesli ci to przeszkadza to prosze nie komentuj bo twoj hejt naprawde mnei nie obchodzi, pokaz swoj filmik to pogadamy

Naucz się to robić bez smite i się chwal

haha wow najs hejt :D ja wstawilem to tylko aby sobie obejrzec a nei zeby sie chwalic ze niby to jest nie wiadomo co lol! =,=

Opublikowano

@topic gj, nice one

Chyba ci się pojebały forumy, bo na tym nie liże się sobie dup jak skończone cioty, tylko piszę co myśli, huehue

A co do filmu - Steal... eee... i co dalej? To to samo co zlasthitowanie miniona, zaraz zacznę nakurwiać filmikami jak to ubiłem dużego creepa, i będę czekał na propsy.

1qQSmS3.png

Opublikowano

Ja pierdolę, żałośniejszego filmiku o tematyce LoL'a nie widziałem. Brawo, użyłeś smite na blue, musisz być taki dobry, idź lepiej do jakiegoś pro op elo teamu, na 100% cię przyjmą. Idź się zabij.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

LoL Wlasnie pokazuje ze tylko 'polaczki' potrafia tak samo jak i w grze trollowac i hejtowac i flejmowac! prosze was na EUNE 99% flejmerow to 'polaczki' a wasze komentarze wlasnie to popieraja ;)

Opublikowano

nie no ogólnie spoko ale myślisz ze jestes teraz jakis pro?

Wlasnie nie! :) Ja ten filim tylko dalem dla beki! jesli wejdziesz na moj kanal i zobaczysz jest to moj jedyny filmik! nie dalem go aby byc jakis pro czy nie wiem co tylko dla beki ale inni tego nie rozumieja razem z toba

Opublikowano

Nic szczególnego,ale filmik jako tako pasuje do podzielenia się na yt ;)(lepiej by było gdyby to była jakaś składanka dobrych akcji,czy coś takiego).

Opublikowano

ewidentny pokaz umiejętności bardzo kurwa gratuluje ale sądzę że smite jest do chuja niepodobny na le blanc!

Opublikowano

Polaczki potrafią tylko hejtować? Dobra, myslisz, ze jak wrzuce 10 miutowy filmik jak sram, to będą pozytywne komentarze? I jeszze moze powinienem napisac ze wrzucilem to tylko dla siebie? Skoro tylko da siebie nie zeby sie chwalic to CZEMU NA YOUTUBE? a jesli juz na youtube TO CZEMU NIE JAKO FILM PRYWATNY? a jesli nie jako film prywatny CZEMU SPAMUJESZ TYM KILKUKROTNIE NA FORUM? Sam chcesz opinii, okazuje się chujowa jak sam film i zaczynasz odwracać kota ogonem, brawo

@aw pro filmik wogole wbrew pozorom ciezko jest zabic przeciwne blue na smitlessie z cv smite i skillem działającym jak 2 flashe, nie smiejcie sie, naucz mnie jak bedziesz mial chwile: ChybaCiePoyebao na EUNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...