Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna

Teddy2365

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę kupić sobie karte graficzna taka do 300-400zł na złacze 2.0 PCI (x16) jaką mogli byście mi polecić ?

Chciałbym żeby karta też obsługiwała Direx 11 i shader 5.0

Opublikowano

No ale zlącze 3.0 ja wolał bym 2.0 ponieważ z wejsciem do procka 2.0 nie wykozystam calych możliwości tej karty z wejsciem 3.0 podobno tak słyszałem.

Opublikowano

No ale zlącze 3.0 ja wolał bym 2.0 ponieważ z wejsciem do procka 2.0 nie wykozystam calych możliwości tej karty z wejsciem 3.0 podobno tak słyszałem.

Źle słyszałeś. Spróbuj odblokować procesor, od tego zależy, jaką będzie można polecić kartę.

Opublikowano

nie jestem wielkim znawca komputerów i nie chcem sie bawic w odblokowywanie procesora zalezy mi poprostu na dobrej karcie do tego zestawu co mam .

Bez odblokowania ten procesor jest zwyczajnie słaby i po podkręcenu 7770 to taki MAX ?

Nowe BF'y odpadają.

Opublikowano

Bo po co karta graficzna dobra, skoro procek jest ciulowy i karta bedzie uzyta 30% procek 100%... i lagi beda

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

wymieniam ta karte tylko dlatego ze kupiłem cod ghost i niestety moja karta nie obsługuje DX11 potrzebuje karty która pociagnie to nie nie bedzie miała jduzej ceny

Opublikowano

po podkręceniu moge uzyskac 3.5 GHz więc to nie bedzie mi zbytnio potrzebne ponieważ jak na razie nie wykorzystuje w calości tego 3.1 GHz i dalej wracam do pytania jaką kartę mi polecacie do tego procka bez podkrecania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...