Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Osoby do gry!

Sillver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć szukam pomocy do tego by zdobyć te itemki ;)
Kontakt

;)

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

graj po prostu 90 min i same ci wskoczą. Jeśli będziesz grał single lub 3 wins i tak ostatnia literka wbije ci dopiero po 90 minutach gry.

Myśle, że pomogłem.

Jeśli pomogłem daj "Lubie to" ----> ----> ----> ----> ----> /\

Opublikowano

graj po prostu 90 min i same ci wskoczą. Jeśli będziesz grał single lub 3 wins i tak ostatnia literka wbije ci dopiero po 90 minutach gry.

Myśle, że pomogłem.

Jemu raczej chodzi o zombie itemki palki i maski chyba ze sie myle to mnie niech poprawi ^^

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Autorowi chodzi dokładnie o te maski itp na zombie. Przepraszam, mój błąd przy zmianie nazwy tematu. Poprawiłem. Jest też opcja że zbierzecie 4 osoby i jedna będzie grała na opk, bana nie dostaniecie a rundy szybciej będą leciały :)

Opublikowano

Autorze tematu... my mamy tutaj pomóc, nie na skype czy gg...

Nie znam w ogóle problemu o co chodzi, masz 24 H, inaczej temat wyląduje w koszu.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ale ty wilczek maruda jesteś.Chodzi mi o to że potrzebuje ekipy 2-3 ludzi do gry żeby dojść do 15vave x2

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

Ale ty wilczek maruda jesteś.Chodzi mi o to że potrzebuje ekipy 2-3 ludzi do gry żeby dojść do 15vave x2

Trzeba było tak od razu, nie byłoby potrzebnego spamu, temat po prostu służy do umówienia się na grę.

Pozdrawiam!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...