Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] xbox 360 700 zł

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano .

Więc tak mam 700 zł .

Niestety rodzice wypłate za ile dostaną to trochę minie . Sam kasy nie zarobię ponieważ chodzę do szkoły ;) A od dziadków to szkoda mi kasy od nich ciągnąć ;p . Więc znalazłem sobie na allegro ofertę xbox 360 4GB , PAD , kinect ready za 625 zł . Nie wiem czy się to opłaca ponieważ nigdy xboxa ani żadnej konsoli nie miałem . Nigdy na allegro też nie kupowałem ... Dodatkowo nie wiem co to jest ten kinect i czy to potrzebne jakoś , i o co chodzi z tymi GB . Bo w jednym jest 4 GB w innym więcej i czy to bardzo potrzebne . Chodzi mi o to żeby WWE 2k14 lub GTA V chodziły dobrze . Poradźcie co zrobić ;x

@Edit

Znalazłem na allegro jeszcze jakieś xbox 360 250 GB z grami m.in FIFA 11 za 500 zł .

Poprostu ja się nie znam i chciałbym od was jakieś rady , ponieważ chodzi mi o sam xbox 360 bez tego kinectu ;) .

Opublikowano

kinect to jest kontroler ruchu. a GB to dysk (pojemność dysku w gigabajtach) im więcej GB tym więcej gier ci się zmieści.

Osobiście radziłbym poczekać, uzbierać na PS4. PS3 po premierze PS4 i tak stanieje tak samo jak było z PS2.

Opublikowano

Kinect to kontroler ruchu ruszasz sie przed tv ;) a 4gb to pamięć i starczy na gry jeśli nie kupujesz pena 16 gb wpinasz w usb i git :) Sam mam xbox bardzo polecam i cena atrakcyjna :) kupuj będziesz zadowolony tylko najlepiej z roku 2009 do góry :) ponieważ wtedy wyszły lepsze wersje

Opublikowano

ja sobie kupiłem używanego w idealnym stanie xboxa elite 120gb + 3 pady + 5 gier + kinect (elitka na jasperze) :) za jedyne 700zł. nie kupuj osobno konsoli i konecta, bo się nie opłaca! znajdź cały zestaw za 700-900zł. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...