Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie działa MV od update'a xTrapa.

davos9626

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ładnie X-Trap sam siebie wykrywa haha. Skasuj folder z X-Trapa (w folderze MicroVolts > Bin >Xtrap)

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Nic nie dało :( Zapore, antywira wyłączyłem i nadal. Próbowałem na awaryjnym z obsługą do sieci i nic na innym koncie też nic :(

Może jakiś pomysł?

Opublikowano

Czy w tym wypadku pozostał tylko format?

Nie żadem format !, odinstaluj grę i przeczyść rejestr cclenerem i pobierz ze strony od nowa, x-trap u mnie działa, u brata szwankuje, dosłownie ten sam błąd, po prostu x trap to gówno....

mhraed.png

Opublikowano

Mam wielką prośbę, moglibyscie znaleźć rozwiązanie w sprawie mojego problemu? Już wylaczalem antywira zaporę odinstalowywalem frapsa sprawdzalem na innym koncie na moim kompie i NIC! Spróbowałem włączyć na moim notebooku i wszystko ładnie ( no oczywiscie lagi były i to SPOORE) ale się włączyło Micro a u mnie już chyba z 30 razy próbowałem włączać ( nawet na Administratorze) i NIC. Mam XP z SP3. Jakby co

Opublikowano

Mam wielką prośbę, moglibyscie znaleźć rozwiązanie w sprawie mojego problemu? Już wylaczalem antywira zaporę odinstalowywalem frapsa sprawdzalem na innym koncie na moim kompie i NIC! Spróbowałem włączyć na moim notebooku i wszystko ładnie ( no oczywiscie lagi były i to SPOORE) ale się włączyło Micro a u mnie już chyba z 30 razy próbowałem włączać ( nawet na Administratorze) i NIC. Mam XP z SP3. Jakby co

Identyczny masz system jak mój brat win xp sp3, możliwe że nowy update xtrapa obsługuje tylko win 7, ja mam 7 i żadnego błędu nie miałem, tak samo na lapku na 8 nic się nie dzieje, mi się wydaję że wina systemu

PS: Ja mam 2, na moim xp też nie działa..

EDIT_PS_2: Spamowanie postami nic nie da, jak na razie nie można ustalić dokładnie czego dotyczy błąd, co się z tym wiąże, nie można go naprawić, pozostaje czekać na nowy up.

mhraed.png

Opublikowano

Boooże, mam ten sam problem. Czy te Microvoltsy po prostu MUSZĄ się stawać gorsze z aktualizacji na aktualizację? Też mam XP z SP3.

Opublikowano

Miesięczne logowania przepadną, smuteczek :D

Edit:

Ale w sumie na razie nie żałuję, bo grałam chwilę na lapku z win 7 i w pokojach było przynajmniej po 2-3 hackerów... Xtrap zamiast wykrywać ich, to wykrywa nas za nic, fuck logic xD.

Opublikowano

Miesięczne logowania przepadną, smuteczek :D

Edit:

Ale w sumie na razie nie żałuję, bo grałam chwilę na lapku z win 7 i w pokojach było przynajmniej po 2-3 hackerów... Xtrap zamiast wykrywać ich, to wykrywa nas za nic, fuck logic xD.

Dokładnie, w szczególności na mniejszych lv jest ich pełno, początkujący gracze za bardzo nie wiedzą o co chodzi i nie dają vote kick na takiego kolesia, co się z tym wiąże, hacker ma po 70 trafień -,-. Na wyższych ludzie są bardziej ogarnięci, lecz idioci też się zdarzają, x-trap to żadna ochrona, on chyba jest tylko żeby był, mogliby zainwestować w coś o wiele lepszego.

mhraed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...